|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 107108109110111 118> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не би рекла со сите. Ама тука па се наметнува прашањето што значи да си добар со другите?
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да си добар со другите значи да не речам да ти лижат г*з,а всуштност со редица други завидливи кришум да ти забиваат нож в грб.
Верба во никој,освен во самиот себе. Види сега,и јас имав такви "други",што ми се правеа рамо за плачење и тешко можеш да ги отриеш кои се,ама со текот на времето на сите им паѓаат маските.Тие таквите ме научија да не верувам никому. Изменето од FosterThePeople - 16.Април.2012 во 13:15 |
|
I just wanna feel real love.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа според мене не е добрина. Добрината почнува прво од себе и за себе па после за другиот. Така јас верувам. На некои луѓе кои се мое опкружување би им дала многу, но под тоа многу подразбирам онолку колку што сакам и можам. Ако тоа ми е погазено многу пати тогаш го прекинувам тоа што сме го имале. Некои луѓе ете, се со години околу мене и ми е преубаво со нив и не гледам ниту една причина за да бидам сурова со нив, но има околу мене (неизбежно е) луѓе кои што сум дала многу и ми вратиле со многу лошо. Е на таквите нема добро. Сум се изгорела неколку пати, но секогаш сум со идејата да им отворам врата на оние за кои што мислам дека е во ред... но тоа не значи дека ако некој ми стапне на живец нема да му ја плеснам истата врата пред нос. Растојанието од нас до границите со кои се служиме можеме секојдневно да го менуваме. Ова е само мое размислување.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...jas nekolku pati bev ,...glup ,.i, ...i se otkazav od ...bratot! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
" ако очекуваш лиѓето да се добри кон тебе само затоа што ти си добар кон нив,е исто како да очекуваш лавот да не те изеде тебе, затоа што ти не јадеш лавови !"
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar so dobrite!
..a, so losh*te......polosh ! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немаш такво срце а и совест не би ти дала Вреди да .. но во многу ретки случаи , моменти , за малку личности итн итн .
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во согласност со моите добри манири...
ќе кажам... ако си добар... ќе те дупат... |
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
exactly
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оф корс дека е егзакли...
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мора да јадеш лавови, доволно е да бегаш од лавовите...
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
убаво си пишала Енџи
Доволно е да не му мислиш лошо на некого,ако си добар ќе го искористи тоа Изменето од mrzla - 24.Април.2012 во 03:03 |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се биде добар и наивен (да не кажам глупав) се две различни работи.
Тоа е како да се поистоветува љубов со љубомора или интелигенција со интелектулизирање. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Внеси реплика | страница <1 107108109110111 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |