|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 10781079108010811082 2229> |
Автор | |
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ ЗНАМ КАСПЕР АМА ЈАС НАВИСТИНА СИТЕ ДЕВОЈКИ ШТО СУМ ГИ ИМАЛ СУМ ГИ САКАЛ ...
А ТИЕ СЕКОГАШ ГО САКАЛЕ МОЈОТ СТАТУС... КОЛАТА ,КУЌАТА ,ПАРИТЕ... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MA DAJ MOLIMTE?PA NAJSRCENI SME
Изменето од marijana - 18.Октомври.2006 во 13:36 |
|
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJDE SEGA...
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АЈДЕ МАРЕ КАЖИ И ТИ НЕШО
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova go imam primeteno od moite drugari i drugarki; Mazite mnogu tesko preboluvaat i prodolzuvaat napred, za razlika od zenite. Samo sto mazite ne pokazuvaat mnogu emocii i ni davaat obratniot vpecatok. |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вал мила жалам бескрајно, но ете ненајавено испадна се во фрка и многу ми е криво.. секогаш сум слободна тоа време, но денес баш кога требаше бев спречена... здравје ќе се видиме.. Питу те разбирам, жалам што е тоа така.. Инаку сликата ти е по таман со никот на сајтов.. така треба... |
|
|
|
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ЗА ТОА СИ ВО ПРАВО ЕНЏИ...
|
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe jas ne ocekuvam serioznost od pitu, on se krie pozadi zafrkanciite negovi.
|
|
|
|
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МА КАКВИ МАЧО РАЗМИСЛУВАЊА КАСПЕР...
ЈАС НАВИСТИНА ГИ САКАВ. НИКОГАШ НЕ СУМ БИЛ СО НЕКОЈА САМО ТАКА ЗАРАДИ МОМЕНТАЛНО САДОВОЛСТВО... СИТЕ ГИ САКАВ И ИМ БЕВ ВЕРЕН ДОДЕКА БЕВ СО НИВ... |
|
|
PITU GULI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕНЏИ ОД МЕНЕ ,КОГА ИМА ТЕМА ,ОЧЕКУВАЈ САМО СЕРИОЗНОСТ.
ТИ ГАРАНТИРАМ СО МОЈАТА ЧЕСТ... |
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми збориш со мој многу омилен дијалект од каде си по потекло??Ако смеам да знам ... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 10781079108010811082 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |