IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми фали, ми недостига
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми фали, ми недостига

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 106107108109110 473>
Автор
Порака
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2006 во 01:27
sigurno ke mu prostis takaWink
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2006 во 01:30
па да,него не можам да му се налутам,царче еWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2006 во 01:33
eeeee istoto i ja go vikam za Flipsi...i mnogi mi nedostiga vecervaaaaa
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2006 во 01:58
Originally posted by babyblue babyblue напиша:

So mi prajs srcence moe najmilo i ti mnogu mi nedostigase
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2006 во 01:59
Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

So mi prajs srcence moe najmilo i ti mnogu mi nedostigase
lele ama me iznenadiiiii....pa ti tuka si bil
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2006 во 02:03
Tuka sum dosta bese vaka napien malku ne se seta ladno e mnogu LOL
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2007 во 19:18
Мона Лиза, Калина, Плавуша, babyblue, emilija 90, snegulka, Flipsi, Emus, Dana, natalija.... Може заборавив некој Confused
Hug Hug Hug Hug
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2007 во 23:40
Dusicko tuka summmm...eve edna mnogu golema guska za tebeHug

A mene mi nedostasuva najveke Flipsi koj se nadevam ubavo ke si pomine i vecerva, posle Mona Liza, Big Kiss, Kalina, Emus, emilija 90, snegulka, delfin, Plavusa, Ghost i...ne mi teknuvaat drugi...
Mnogu golemi guski za niv Hug HugHug Hug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2007 во 03:44
I ti mene srce mnogu mi nedostigaseHug, vecerva se iznaigrav i za tebe Wink

I Big Kiss mi nedostiogase, i snegulka, i emus, i site drugi HugHugHug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2007 во 03:48
Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

I ti mene srce mnogu mi nedostigaseHug, vecerva se iznaigrav i za tebe Wink

I Big Kiss mi nedostiogase, i snegulka, i emus, i site drugi HugHugHug
fala srcko...eve najgolemi guski za tebeHugHugHugHug
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2007 во 15:05
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

maja natalija bosab belag delfin girl  ... abe ajde mnogu se  .... site mi falat LOL

i ti mi nedostigas i go znaes toa

samo da te potsetam, sega nikot ne mi e girl tuku Mona Liza Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2007 во 15:06
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Мона Лиза, Калина, Плавуша, babyblue, emilija 90, snegulka, Flipsi, Emus, Dana, natalija.... Може заборавив некој Confused
Hug Hug Hug Hug

gushkam silnoooooooo Hug Hug Hug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2007 во 15:07

A mene mi nedostasuva najveke Flipsi koj se nadevam ubavo ke si pomine i vecerva, posle Mona Liza, Big Kiss, Kalina, Emus, emilija 90, snegulka, delfin, Plavusa, Ghost i...ne mi teknuvaat drugi...

a ti zlato posebno mi nedostigas, ti imas posebno mesto vo moeto srce Embarrassed Hug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2007 во 15:08
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

a ti zlato posebno mi nedostigas, ti imas posebno mesto vo moeto srce Embarrassed Hug
srce si...te guskam mnogu mnogu silnoHugHugHug
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 106107108109110 473>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,512 секунди.