|
На повидок нов дипломатски фронт со Бугарија |
Внеси реплика | страница <1 106107108109110 133> |
Автор | ||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас сум од Левски и пасем трева
проблем ли е?
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде и честитката не ја сакате, па вратете ја назад, еден демарш и готово |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за сакане си е честитката...
само треба да се верува длабоко во тоа што се пишува... и многу важен момент---да верува читателот ... |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde profo Ne Be objasni malku ziti leb shto praznik vi e ova (da ne odam do istorija pa Boogi da mi odrzi cas ) osven ova so Sansetafanska de oti ako e za toa togash ke da e utnal malku so cestitkata nashiot premier.
|
||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мислам дека е утнал
|
||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не, само политички, културно настапува. Според мене тоа е мачкање очи,онака као што секој еден политичар треба да го прави. Да не се надразнивте вие ради тоа? |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мислам дека е крајно време да ги затвориме сите фронтови ........ време е за нешто друго
|
||
nambiec
Нов член Регистриран: 05.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vcera bugarskata vlada resi da donese nov zakon za izdavanje na bugarski pasoshi,zatoa sto interesot na bugarskite pasoshi opadan,odkako se donese noviot zakon za kolite.Sega razmisluvaat kako na drug nacin da se pridobijat makedoncite da vadat bugarski pasoshi.Edna varijanta e deka ke se namali vremeto na cekanje za bugarski pasosh,od segasnite 4 god, na 6 meseci.
|
||
tanas_1902
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=404303 Еве затварат се фронтовите!
|
||
eptendosadno
Сениор Регистриран: 07.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1185 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За танго се потребни двајца . Во “Шоуто на Слави“ Македонија и Македонците се дежурна тема , во Бугарија западниот сосед , Македонија им служи само и само како “ Шоу Програма “ |
||
Дали говорот во Пиринска обогатен со бугаризми е македонски дијалект ?
|
||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве и Пандев го средивме
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Неписмена работа од кај кенгурите
|
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekogas se kitite so tugi perduvi!!!!!
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
Внеси реплика | страница <1 106107108109110 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |