![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10771078107910801081 1762> |
Автор | ||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jas retko gresam kolega....retko... A za pregled...ke pocekas...da specijaliziram po Interna medicina |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
само ЏА го сакаШ, признај... не лажи
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ЕПА АКО САКАШ ЏА ИЛИ БУ ТОГАШ ИЗЈАСНИ СЕ... БИВАШ ИЛИ НЕ БИВАШ НЕВЕСТА... ЕБА ГО... |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Zacin NIKAKO LA FILLE..JA UBIVA S
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
ке бидам бе ама немам старосватица
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
SE TRAMPAME DJAKI?..AJDE DE...STO E NA CENA DENES?. |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
АКО ЌЕ ПОЧЕКАМ ЈАС... А ЗА СМИРЕНОСТ ИНТЕРНИСТ ПРЕГЛЕДУВА? ЈАС МИСЛЕВ ДЕКА ОВАА БОЛЕСТ СПАЃА ВО ТВОЈАТА ОМИЛЕНА ГРАНКА... |
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
kOLEGA,BOSA...OBOZAVAM MAZI SO PLAVO OKO...
STAVAJ LEKJI BRZO..INAKU NE
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
bOSA..jas k eti bidam starosvatica...samo RES
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ЕТЕ ГЛЕДАШ ОТИ СИ ТАМАН И ЏА И БУ...
ДЕ НЕ ДЕ ЌЕ БИДАМ АМА МИ ФАЛИ ОВА... ПА ПОСЛЕ ЌЕ КАЖЕШ НЕ МИ ЧИНИ ОНА... А ОНА НИКОМУ НЕ МУ ЧИНИ... И ДУИ ВЕЌЕ СЕ ОТКАЖАА ОД НЕА... МАРИЈАНА , ПОЗДРАВ ДЕ..... ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
а девер кој ке биде
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
си насла краставица сега бараш и старосватица
![]() ![]() толку за денес...
ке бидам сериозен отсега
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10771078107910801081 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |