![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10761077107810791080 1762> |
Автор | ||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ВАЛ...
ЈАС СУМ СОВРШЕНО СМИРЕН... ИЛИ ПРИБРАН КАКО ШТО МИЛУВА БУГИ ДА РЕЧЕ.... ОТИ МИСЛИШ ДЕКА СУМ ЗАПАЛЕН.... ????????????????????????????? |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
ke napiseme peticija da ja vratat...
priznajte i vas zenite ve pali ...
e ova navistina ne mi trebase, ama princip si e princip, nikogas ne brisam sto sum napisal
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
EH EVE I MENE KONECNO:)) KAKO PAZAROT DENES?
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Kolega...ti sovrseno MIREN...
I da VIDAM NE VERUVAM..
TAKNO ZARCE SI.....osekjam...i znam
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
маријанче брзо кофа вода донеси
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ЕТЕ БОСА САКА НЕВЕСТА ДА МИ БИДЕ,А НЕ НАУЧИ Д АМЕ РАЗБИРА УШТЕ КОГА ШТО ПИШУВАМ... ЕБА ГО... МОИТЕ 3 ТОЧКИ ... ЗНАЧАТ ДЕКА РЕЧЕНИЦАТА НЕ Е ЗАВРШЕНА ... ОДНОСНО ДЕКА СЕКОГАШ БИ МОЖЕЛО УШТЕ НЕШТО ДА СЕ ДОДАДЕ... ЕБА ГО... |
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Otidov jas da si zemam nesto za jadenje
![]() da ne saka nekoj nesto da mu donesam ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
se se prodava i kupuva bez pari ...
Bujrum mushteri
![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
samo ti vrati se pobrgu
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
ДА ДА МЕ ЗНАЕШ... АМА ОВОЈ ПАТ ГРЕШИШ... СОВРШЕНО СУМ СМИРЕН (ПРИБРАН) ГАРАНТИРАМ... А КОЈА ОД ВАС НЕ ВЕРУВА МОЖЕ СЛОБОДНО ДА МЕ ПРЕГЛЕДА... ![]() |
||
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
Питу ја сакам конкретно ЏА или БУ а не тука со некои точки сеа да си го замарам мозочето
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10761077107810791080 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |