![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10751076107710781079 1762> |
Автор | |||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
A creative mind will always survive bad advice
|
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
Kasperce,ne sum jas za so takvi fantazii...po ogradi...za mene,ubavka postela...meka...
![]() ![]() |
|||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|||
![]() |
|||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
JAVNO I GLASNO OBJAVUVAVAM DEKA DRUGARICA UPS GOSPODZA LILI NE BOJKOTIRA:)))...DAVAM MORALNA I KRIVCNA IZJAVA:)))..SO 250DEN TAKSENA MARKA:)))
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
Ali on e kategoricen vo odlukata...TESKO DEKA NESTO BI GO VRATILO NA SAJT
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од kasper - 21.Февруари.2007 во 11:40 |
|||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|||
![]() |
|||
||
Pitu ne ena rabota denes..ne go citam ON LINE NA mesinger
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
E takva sum,jas Kasper...mene se na drugi misli mi odi pametta
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|||
![]() |
|||
||
Pitu i Lili...se dogovorile da en bojkotiraat ..ili sto?????aj neka kaze nekoj(samo toj sto znae)...da nema aferi posle
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
||
ај читајте стихови додека се облечам
![]() ![]() ![]() Jedne proste Vojvodjanske zime na salasu prijatelja mog malo drustvo se skupilo iz grada sve mladici iz dugih skolskih dana a na vratima doma, uz plamen petrolejke se smijesilo lice na nas Jedne proste Vojvodjanske zime na salasu prijatelja mog dok su ruke jos promrzle od puta dugo stresale pahulje s kaputa ti si prisla i od srca mi pruzila casu crnog vina, Kristina, Kristina Dobra vam noc, prijatelji dobra vam noc, dobro nam dosli dobra vam noc, prijatelji sjedite tu i zapjevajmo svi Onda smo izasli na dvoriste ja i Kristina skripao je snijeg pod nogama ljubio sam je, ljubio da li se sjecas, Kristina |
|||
![]() |
|||
||
Marko uste nekoja POSTEL
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10751076107710781079 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |