![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10751076107710781079 1093> |
Автор | |||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
koga ќе дојт сестрами да ми донесит нешо благо???
![]() |
|||
Точачиња.
|
|||
![]() |
|||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
||
подобро да постои, инаку како ќе знаеше дека имаш битие кое не познава граници, кое може повеќе од она што физички му е дадено? |
|||
![]() |
|||
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
||
da postoi.ke posti.i ke postoi........posti eh ama podobro da ne postoese
![]() |
|||
![]() |
|||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
||
ма можеш бре, 100% (ако мислиш на I WILL LOVE YOU TILL I DIE, ако не повеќе, тогаш постои барем една личност на целиов свет you can love till you die)
|
|||
![]() |
|||
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
||
ne
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
мене ова ми се врти: there are nine million bicycles in Bejing...that's a fact, it's a thing we can't deny like the fact that I WILL LOVE YOU TILL I DIE |
|||
![]() |
|||
||
kako da odam vo kuvajt
![]() |
|||
![]() |
|||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
||
mi se vrti: kako da stignam do cokoladite so mi gi skri mama..... |
|||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|||
![]() |
|||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
||
Strasno.... |
|||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|||
![]() |
|||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
||
YES !!!!! KONECNO POVTORNO ZAEDNO I HAPPY......
![]() ![]() ![]() |
|||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|||
![]() |
|||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
||
I ti mislish nema shansi? |
|||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|||
![]() |
|||
||
Nema shansi....ne mi se veruva
![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10751076107710781079 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |