![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10741075107610771078 1364> |
Автор | |
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Бибо.... наведни се... ![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Мили мои, договарајте ја тројката за кога ви одговара, само кажете време и место
![]() А ти Мацо, само ако не си ми го наредила она коланчето со тоа ситнишот тешко тебе...Бадијала ли ќе се виткам јас овде? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
uh....aj nekoj da mi ja zapee..ljubiciche od Kaliopi...pesnava mi hit na nedelava..me tera i da placam i da se smeam...histericno
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
bre bre bre za tie rozevite i ja ke pocnam da se vitkam
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Блу мила, фаќај редот
![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() Се надевам ќе ми стигнат за вечерва... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
ne bre ninja, ne sme izbegale, tuku nikako da najdam soodvetni tanceri i tancerki...
![]() ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() Aj i jas da zemam nekoja para ![]() |
|
![]() |
|
Ништо Рени...додека не се извиткаш к’о ја вака
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Bibce ne mozam mecot da si go najdam bez nego neam kjar
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Појачање из Београда.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
so si donel bre tinejdjerki so e ova mazuretki ebago
|
|
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Jas dosega se vitkav ,mi se tresat nozeve
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10741075107610771078 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |