![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 105106107108109 1762> |
Автор | ||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
AUUUUUUUUU...NEMOZAM DA SE SOZEMAM OD SMEENJEEEEEEE
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
БОСА ТЕБЕ ТИ ТЕКНУВА НА ОВАА ПЕСНА? ОД БРЕНА, МИРА СКОРИЧ И ВЕСНА ЗМИЈАНАЦ ЈА ПЕАТ
![]() |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
....koga jas bi se prasuval....site zeni bi gi smestil da rabotat vo rudnik ....vo jama.......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
НЕ МОГУ ДАЛЈЕ НИ ТРЕН СРЦЕ У ГРУДИМА ДА ПУКНЕ БИ ХТЕЛО БИО СИ ПРЕВИШЕ ЊЕН САД СЕ ПРИВИЈАШ УЗ МОЈЕ ТЕЛО ОД НАШИХ ГОДИНА САМО ЈЕ ОСТАЛА ПУСТА ЖЕЉА КАКО ДА КАЖЕМ ТИ НЕМА ТУ ЉУБАВИ ЖЕЛИМ ПРИЈАТЕЉА НА КРАЈУ МИ СМО НА КРАЈУ ПРИЧЕ ЗНАЛЕ СУ НАШУ ТАЈНУ И ПТИЦЕ У РАЈУ СРЕШЧЕМО СЕ ПОНОВО АЛИ СНАМА САДА ЈЕ ГОТОВО ДОИБРО МЕ ПОЗНАЈЕШ ТИ И НЕ ВЕРУЈЕШ ДА РАСТАНАК ЖЕЛИМ ТУЖАН ЈЕ ОСЕЧАЈ ТАЈ КАО СА СТРАНЦЕМ ДА ПОСТЕЉУ ДЕЛИМ ОД НАШИХ ГОДИНА САМО ЈЕ ОСТАЛА ПУСТА ЖЕЉА КАКО ДА КАЖЕМ ТИ НЕМА ТУ ЉУБАВИ ЖЕЛИМ ПРИЈАТЕЉА НА КРАЈУ МИ СМО НА КРАЈУ ПРИЧЕ ЗНАЛЕ СУ НАШУ ТАЈНУ И ПТИЦЕ У РАЈУ СРЕШЧЕМО СЕ ПОНОВО АЛИ СНАМА САДА ЈЕ ГОТОВО |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
да да ја знам ми текна....одамна беше таа песна |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
....ХЕХЕХЕХЕ...АМА ТОА Е КОГА ТИ БИ СЕ ПРАШУВАЛ....
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
YU NOSTALGIJA VE FATILA |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
ВАЛ, А БЕ ШТО Е РАБОТАТА СО ГОЛЕМИВЕ БУКВИ??????
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
ЕХ ТАКО ТИ МАЛА МОЈА КАД ЉУБИШ БОСАНАЦ ![]() ![]() Изменето од marijana - 25.Јануари.2007 во 15:16 |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Zapevala Sojka Ptica [Serbia]
Zapevala sojka ptica, Misli zora je, aman aman, misli zora je, Ustaj Kato, ustaj zlato, Spremaj darove, aman aman, spremaj darove. Jam sam mlada i sirota, Nemam darove, aman aman, nemam darove, Da si mlada i sirota, Shto se udajesh, aman aman, shto se udajesh. Udala me stara majka, Nisam ni znala, aman aman, nisam ni znala, Zapevala sojka ptica, Misli zora je, aman aman, misli zora je. Ustaj Kato, ustaj zlato, Spremaj darove, aman aman, spremaj darove, Jam sam mlada i sirota, Nemam darove, aman aman, nemam darove. Da si mlada i sirota, Shto se udajesh, aman aman, shto se udajesh, Udala me stara majka, Nisam ni znala, aman aman, nisam ni znala. TranslationThe jaybird is singing, He thinks it's dawn, aman aman, he thinks it's dawn, Get up Kata, get up, golden one, Prepare the gifts, aman aman, prepare the gifts. I am young and poor, I have no gifts, aman aman, I have no gifts, If you're young and poor, Why are you getting married, aman aman, Why are you getting married? My old mother married me off, I didn't know, aman aman, I didn't know, The jaybird is singing, He thinks it's dawn, aman aman, he thinks it's dawn. Get up Kata, get up, golden one, Prepare the gifts, aman aman, prepare the gifts, I am young and poor, I have no gifts, aman aman, I have no gifts. If you're young and poor, Why are you getting married, aman aman, Why are you getting married? My old mother married me off, I didn't know, aman aman, I didn't know. |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
|
....koga sme kaj bosancite.....koga Italjanec ke zakasni navecer doma na zenamu se obraka:"bona sera".....a koga ke zadocni bosanec..."aj ne seri bona"......
![]() |
||
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Nisam te terao vatru da diras
i nisam hteo da zadajem ti bol Sama si trazila pricu u meni, a to je opasno, srce je to... Prva si pocela, prva si pitala zasto sam tuzan kad se budim. I ja sam priznao sve sam ti rekao da gledam nju dok tebe ljubim... Prva si pocela, prva si pitala. Sad budi hrabra, daj ne placi sa tobom ostajem, sa njom ne rastajem vise od tebe ona znaci.... Zasto si trazila kljuc moje duse? To je opasno, srce je to.... Prva si pocela.... pesna za zenata na kolegata na kasper ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 105106107108109 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |