![]() |
|
ШТО СЛУШАТЕ ВО МОМЕНТОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10651066106710681069 1281> |
Автор | |
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gabriel Yared - An angel falls
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Благодарам...
![]() Поздрав и од мене до тебе, а и до сите останати форумџии...
Се надевам дека тука ќе се дружиме само со добра музика...
![]() Joan Jett & Blackhearts - "I Love Rock N Roll"...
![]() |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
http://www.youtube.com/watch?v=D4mw5i668FM
Бавно ни залива морето от сиви , тягосни дни умът не слуша сърцето , а вечно смята и бди . Падаме в калта , затъваме до шия в нея виновни търсим , за да успеем невинни в калта да заспим . Хората сега са глупави стада , водещи борба за власт и за трева , стискайки зъби подават си ръка . Не , аз не мога да спя сега . Аз сам си избрах тази съдба вечната черна овца . Всяка глупост има си време да стане малка правда дори , щом овчарят може да дреме , а стадото да точи зъби . Злото ви поглъща с грозната си мъст , никой не посмя да чуе моя глас . Не , аз не мога да съм като вас . Аз сам си избрах тази съдба вечната черна овца . Сложил бях на карта сетния си час никой не посмя да чуе моя глас . Черен съм сега и в профил и в анфас . Не , аз не мога да съм като вас ! Аз сам си избрах тази съдба вечната черна овца . |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
http://www.youtube.com/watch?v=ORqYI17__Yo
Това е вече само спомен, още не те познавах, беше едно истинско лято, дните във сън преживявах. Когато дойде настъпи есен и зимата не закъсня Промени се земята и целия свят, вятъра понесе мъгла Ти не знаеш, ти не чувстваш тази досада когато спиш при мен през цялата нощ, душата ми търси пощада. Но, ще дойде най-щастливия ден, когато ти ще си далече от мен. Но, ще дойде най-щастливия ден, когато ти ще си далече от мен. Когато не си със мене обхваща ме тревога, от всичко се стряскам, защото си мисля, че идваш в моя дом. Най-щастливия миг на раздялата, когато си тръгваш и аз със сълзи на очи се моля на Бога, дано не се върнеш. И ето идва най-щастливия ден, когато ти ще си далече от мен. ууууууууууууууууу уап шу уп ууууууууууууууууу уам шу уап Изменето од да бе - 28.Јуни.2008 во 06:19 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10651066106710681069 1281> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |