![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10601061106210631064 1553> |
Автор | ||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
abe ke prasham ko budala...ama ova garav shto vi znaci... a inaku kosata mi e pa ne znam svetla kostenliva..taka nekako....auf vidi sega ne mozam bojava da ja odredam... zdravo be MARSHALE...kaj te snema... |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Eve mene prasaj me...
Ne pcue malovo nikogas
![]() ![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
sakas da kazes , vece te VOZELA ?
![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Garavo e crno...Fiks..
Jas i fille sakame samo crni mazi-deckovci
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
garavo bilo crno...pu da ti ibam prokletija.....e ne sum znael....fala val... ![]() |
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Da, garavo si e garavo...iako moram da priznaam i svetlokafeavite ne se losi
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
|
Ha,ha
I jas neznaev fiks,
mnogu nesta nauciv druzejki se so fille
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Jas sakam temnokafeavi i crni
samo plavi ne obozavam..a ni sama neznam zasto
![]() |
||
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
eve pojasnuvanje za zborot garavo
![]() Čitav život jurile me plave, sve neke iste kao kopije. E, moje plave, došle ste mi glave, dosadne krvopije. Čitav život jurile me buce, i stizale me uvek beštije. Rumene buce, im'o sam vas tuce, sad bi' nešto rešije. 'Oću jednu malu garavu, crnu kao braća Arapi, da joj krene šav na čarapi kad je poljubim! 'Oću jednu malu garavu, da je gricnem kao jabuku, da miriše na mom jastuku kad se probudim. |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
abe ovoj zbor garavo...hmmmm...srpski ke da e...da da ...100%....a fille val se znae...bistra e taa..pa sekoj ne moze da ichi francuski.....mene mi se kreva kosa koga ke vidam neshto pishano na toj jazik..isto i germanski....
|
||
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
lele Balasevic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miroslav, ti blagodaram ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Go sakam francuskiot jazik...
Onaka e nezen,sofisticiran..
ne spomnuvaj mi germanski samo
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ЕУ е против кривите банани, краставици и кратките кондомите
Европската унија започна борба против најглупавите правила и регулативи, кои европските лидери самите ги имаат донесено. Доколку не сте знаеле ЕУ има посебни специјални регулативи со кои се регулира должината на краставиците и кондомите, како и за кривините на самите банани. Доколку не сте знаеле Унијата има посебна комисијата кога се бори против вибрациите кои ги предизвикуваат машините за кршење на тротоарите. Претседателот на Европската комисија Хозе Мауел Баросо признава дека другите земји се исмејуваат со европските стандарди за краставиците. Експертите сметаат дека Брисел посветува премногу внимание на тотално неважни работи, кои само дополнително ја загреваат револтираноста кон бирократијата. Само 52 отсто од жителите на ЕУ гледаат позитивно на влезот на нивната земја во Унијата. Бирократската апсурдност е една од главните причини поради која граѓаните, особено Германците имаат негативни чувства кон Европа. Премиерот на германската покраина Баварија Едмунд Штојбер, советник на Еврокомисијата во борбата против бескорисните закони, вели дека Брисел си го обезбедил правото на суперревизија на кривините на краставиците и на бананите, за кружниот облик на јаболката, како и за регулативата за правилно седење на трактор. Брисел се погрижи и за бојата и изгледот на младиот лук, младиот кромид и за празот. Со посебна регулатива, и тоа во 36 параграфи детално е објаснета пропишаната боја и форма на карфиолот, тиквите и краставиците. Веројатно една од најглупите декрети кои се одобрени од администрацијата на ЕУ дефинитивно е оној кој се однесува на програмата за намалување на вибрациите кои ги испуштаат машините за кршење на тротоарите. Постојат специјални инструкции со кои се утврдува горната и долната пропишана граница за вибрирање. ![]() Имајќи ги предвид сите овие глупи закони, се отвора прашањето, Дали навистина сакаме да бидеме дел од ЕУ и да ги применуваме нивните бизарни закони?! < ="#efefef" marginheight="0" marginwidth="0" ="http://www.idividi.com.mk/UpdateBrCitana.aspx?VestID=456407" style="height: 50px;" align="middle" border="0" height="30" scrolling="no">> |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
fala marshale na pojasnuvanjeto...a ova pesnava interesna...koj ja pee??? |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10601061106210631064 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |