IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10601061106210631064 1553>
Автор
Порака
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 12:03
Originally posted by la fille la fille напиша:

Originally posted by fiks fiks напиша:

ma teraj be si be ..samo da nemash povece kilcinja od tie 7-8 ...eve jas pred godina i pol imav 88 kilogrami...
me zezashe edna koleshka sum bil kako tetkica vo gazot..
ama oslabev i sega se dvizam okolu 78 skoro postojano...
a visok sum 182 ili 183 cm ne znam tocno....koga bev vo vojska me izmerija 182 mislam...
uste da kazes dali si garav ili plavцрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеење

abe ke prasham ko budala...ama ova garav shto vi znaci...
a inaku kosata mi e pa ne znam svetla kostenliva..taka nekako....auf vidi sega ne mozam bojava da ja odredam...
zdravo be MARSHALE...kaj te snema...
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 12:04
Eve mene prasaj me...
Ne pcue malovo nikogas
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 12:04
sakas da kazes , vece te VOZELA ? голема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 12:05
Garavo e crno...Fiks..
Jas i fille sakame samo crni mazi-deckovci
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 12:06
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Garavo e crno...Fiks..
Jas i fille sakame samo crni mazi-deckovci

garavo bilo crno...pu da ti ibam prokletija.....e ne sum znael....fala val...
неколку жолти ракии.

Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 12:08
Da, garavo si e garavo...iako moram da priznaam i svetlokafeavite ne se losiцрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеење
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 12:08
Ha,ha
I jas neznaev fiks,
mnogu nesta nauciv druzejki se so fille
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 12:09
Jas sakam temnokafeavi i crni
samo plavi ne obozavam..a ni sama neznam zasto
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 12:09
eve pojasnuvanje za zborot garavo намигнување

Čitav život jurile me plave, sve neke iste kao kopije.
E, moje plave, došle ste mi glave, dosadne krvopije.

Čitav život jurile me buce, i stizale me uvek beštije.
Rumene buce, im'o sam vas tuce, sad bi' nešto rešije.

'Oću jednu malu garavu,
crnu kao braća Arapi,
da joj krene šav na čarapi kad je poljubim!

'Oću jednu malu garavu,
da je gricnem kao jabuku,
da miriše na mom jastuku kad se probudim.

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 12:10
abe ovoj zbor garavo...hmmmm...srpski ke da e...da da ...100%....a fille val se znae...bistra e taa..pa sekoj ne moze da ichi francuski.....mene mi se kreva kosa koga ke vidam neshto pishano na toj jazik..isto i germanski....
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 12:10
lele Balasevicголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Miroslav, ti blagodaramголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеgo obozavam toj covek, Balasevic голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 12:11
Go sakam francuskiot jazik...
Onaka e nezen,sofisticiran..
ne spomnuvaj mi germanski samo
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 12:11
ЕУ е против кривите банани, краставици и кратките кондомите

Европската унија започна борба против најглупавите правила и регулативи, кои европските лидери самите ги имаат донесено. Доколку не сте знаеле ЕУ има посебни специјални регулативи со кои се регулира должината на краставиците и кондомите, како и за кривините на самите банани. Доколку не сте знаеле Унијата има посебна комисијата кога се бори против вибрациите кои ги предизвикуваат машините за кршење на тротоарите.

Претседателот на Европската комисија Хозе Мауел Баросо признава дека другите земји се исмејуваат со европските стандарди за краставиците.

Експертите сметаат дека Брисел посветува премногу внимание на тотално неважни работи, кои само дополнително ја загреваат револтираноста кон бирократијата. Само 52 отсто од жителите на ЕУ гледаат позитивно на влезот на нивната земја во Унијата.

Бирократската апсурдност е една од главните причини поради која граѓаните, особено Германците имаат негативни чувства кон Европа.

Премиерот на германската покраина Баварија Едмунд Штојбер, советник на Еврокомисијата во борбата против бескорисните закони, вели дека Брисел си го обезбедил правото на суперревизија на кривините на краставиците и на бананите, за кружниот облик на јаболката, како и за регулативата за правилно седење на трактор.

Во Германија, поточно во Берлин е донесен закон за жичарници, иако во регионот нема ниту една жичара. За уште да биде потрагично, Берлин никогаш нема да добие жичарница бидејќи е поставен во тотална рамнина. Сепак законот постои.

Брисел се погрижи и за бојата и изгледот на младиот лук, младиот кромид и за празот. Со посебна регулатива, и тоа во 36 параграфи детално е објаснета пропишаната боја и форма на карфиолот, тиквите и краставиците.

Веројатно една од најглупите декрети кои се одобрени од администрацијата на ЕУ дефинитивно е оној кој се однесува на програмата за намалување на вибрациите кои ги испуштаат машините за кршење на тротоарите. Постојат специјални инструкции со кои се утврдува горната и долната пропишана граница за вибрирање.

Сепак се чини дека, официјалните претставници на ЕУ не можат а да не си го бутнат носот и во најинтимните прашања на обичните луѓе. Брисел утврди дека кондомот претставува медицинско помагало, па поради тоа одлучија да ги пропишат и неговите соодветни физички димензии. Така, согласно правила Европскиот кондом треба да биде најмалку 160 милиметри долг. За среќа, претставниците во Брисел се уште со закон не ја регулирале должината на машкиот репродуктивен орган.

Имајќи ги предвид сите овие глупи закони, се отвора прашањето, Дали навистина сакаме да бидеме дел од ЕУ и да ги применуваме нивните бизарни закони?!

< ="#efefef" marginheight="0" marginwidth="0" ="http://www.idividi.com.mk/UpdateBrCitana.aspx?VestID=456407" style="height: 50px;" align="middle" border="0" height="30" scrolling="no">
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2008 во 12:12
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

eve pojasnuvanje za zborot garavo намигнување Čitav život jurile me plave, sve neke iste kao kopije. E, moje plave, došle
ste mi glave, dosadne krvopije. Čitav život jurile me buce, i stizale me
uvek beštije. Rumene buce, im'o sam vas tuce, sad bi' nešto rešije.
'Oću jednu malu garavu, crnu kao braća Arapi, da joj krene šav
na čarapi kad je poljubim! 'Oću jednu malu garavu, da je gricnem kao
jabuku, da miriše na mom jastuku kad se probudim.

fala marshale na pojasnuvanjeto...a ova pesnava interesna...koj ja pee???
неколку жолти ракии.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10601061106210631064 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,735 секунди.