|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 10551056105710581059 1869> |
Автор | |
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........Well
.....site sme pod edno nebo ,ama jas i ti sme na forum ,a oni go gledaat Zdravko Colic
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Marija...koj sho saka nek si prai...toa e bitno... |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mila, ne placi, do tuka se slusas...!
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...povtorno e oblacno... ...samo edna zvezdicka sveti sjajno...
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a, star that shine on the sky, oh, shiniest of them all, do you know...oh do you know...oh, brightest of them all...how much I hate, kissing you goodbye...say...do you know for sure, that I hate, kissing you goodbye...cause love is like a open road to me...won't you read between the lines...I hate kissing you goodbye...now, you know for sure...that my word is true...I just hate, kissing you... goodbye...
Изменето од ...Well... - 18.Мај.2008 во 04:24 |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........daa
|
|
|
|
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..i pak mi gi nema zvezdiçkitesigurno ke dojdat pokasno
|
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...eve ja zvezdickata sto postojano sveti...
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo da ve pozdravam i odam vo krevet da gusnam nekogo kogo sto mnogu si go sakam
Mojata pernica se razbira |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...devojce gusni go ednas i od mene....sekako drugarski...
...i pazi sto pravis...nemoj da ja obrukas Profesorkata... |
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ММММММММ......
|
|
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro
|
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Good morning Ira...
|
|
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ste mi ubava druzino ?
|
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
Внеси реплика | страница <1 10551056105710581059 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |