![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10531054105510561057 1553> |
Автор | |
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pozdrav do sultanot...
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
dobar den djaki
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
kako si djaki......
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
nikad bolje
temp. 22 stepeni
vlaznost na vozduhot 45%
pritisok na vozduh 980 hPa
brzina na veterot 0,18 m/sek
IDEALNO VREME
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
STARITE NA VREMETO MU SE RADUVAAT, NA STO DRUGO
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ooo, sultane, dobar den...izvini ama jas ne ti se klanjam...ti treba mene da mi se poklonis
![]() ![]() Dobar den fiks ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ana Marija...se kanime so Natka na plaza...ama koga ke bide, koj znae...nekade sredinata na avgust najverojatno
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
![]() a na rodenden nema da mi dojdes?
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
dobar i za tebe la fille.... eve edna gushka ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Dzakondo, kazi mi ako odam preku Tetovo za Struga, preku koj grad treba da pominam?
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Blagodaram fiks
![]() ![]() ![]() Eve i za tebe ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10531054105510561057 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |