![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10461047104810491050 1762> |
Автор | ||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
САКАМЕ
![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
STA TI MOJA BLUZA SMETA
Sta ti moja bluza smeta
pa ti po njoj oko seta previse te izaziva to sto moja bluza skriva, hej Refren 2x Kad te moja bluza muci Refren 2x Tesna bluza ceznju para |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
ostanav sam, aj sega tancuvajte za mene
![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
Mari ma........kaj gi naogjas??????????........... |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
TRI POLJUPCA HOCU JA! Suvise sam ljuta i nemoj da se smesis
Desice se zlo, desice se zlo
poljupcem bi jednim hteo sve da resis ja ne zelim to, ja ne zelim to Refren 2x Ne gledaj me tako, ne zovi me mila Refren 2x Srce nije kamen, zato sme da place Refren Tri poljupca hocu |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Ja hocu tri poljupca od site tri po eden...
aj sega ne se turkajte , site ke dojdete na red
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
.....Djakiiiiii..........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
|
LILI,
Sjecas li se, Lili igara u travi
imala si bijeli sesiric na glavi dala si mi ruku, makovi su cvali i bili smo sretni, a jos tako mali Refren Al’ prosle su igre, taj carobni svijet |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
|
ЏАКИ ЏАКИ ЕПТЕН СИ ГА БИЛ ЦИЦИЈА И ЛАКОМЏИЈА, ЈОК ПА НЕ СИ ФЕР, А НИЕ ДА ГЛЕДАМЕ
![]() |
||
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
||
![]() |
||
|
CAO AMORE Sjecas li se te je noci pao snijeg
stajali smo na peronu ti i ja drzao si me za ruku dirao si moju kosu i cutao S prvim vozom morala si poci znam Refren Cao amore, cao amore Djecas li se te je noci pao snijeg Refren Cao amore, cao ljubavi |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
DIME A? MADJARSKA NEKOJA PESAN DA NE SAKASH?
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
Jer ti si princeza, nekog drugog sveta, tvoja rec stvara cuda.........
budi iskrena uputi mi...
osmeh tek da znam,
postois nisam sam.....
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
pa jas koristam prilika koga nema nieden maz, inaku nemam sansi |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
|
![]() ЦУЦО САМО ТИ ПЕЈ ЈАС ЌЕ ТЕ ПРИДРУЖУВАМ ![]() |
||
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10461047104810491050 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |