|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 10411042104310441045 2229> |
Автор | |
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marko.Lili....abe daj slezete na zemja....ostajte go duhovnoto......materjalnite dobra se raboti koi go definiraat zivotot......da ti go e*am vakviot zivot ko sto jas sega go ziveam...taka.....dzabe mi e sonuvanje koga......aj,dosta...menjajte tema.....!!!!!
|
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozeme i bez tema..da si muabetime |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PROBLEMOT KAJ NAS E STO SME TAKA NARECENI "SVARENI ZABI"!
EVE RECEPT ZA BUKRA... AKO ZEMEME EDNA ZABA... I JA FRLIME VO ZESKA VODA... KE I ZDOZEZI... KE RIPNE I KE POBEGNE...!!! AKO ZEMEME EDNA ZABA... I AKO JA STAVIME VO LADNA VODA... I NA RESO... DA GO VKLUCIME RESOTO... ZABATA KE SE SVARI ... NEMA DA SE SETI DA POBEGNE...!!!! TAKVI SME SEGA NIE... SEGAKE NORMALNO E DA SE BIDE BOGAT... KAJ NAS NORMALNO E DA SE BIDE SIROMAV!!! GOTOVO MENUVAM TEMA... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
kardiolog
Сениор Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Manchester Unit - FC Kopenhage 1
Porto - Hamburger SV 1 Celtic Glasgow - Benfica 1 Lille - AEK Athens 1 Valencia - Sachtor 1 Werder Bremen - Levski Sofia 1 |
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E PA SITE LUDJE SME RAZLICNO KODIRANI...KAJ NEKOJ PREOVLADUVA MATERIJALNOTO, KAJ NEKOI DUHOVNOTO...A TOA NE ZNACI DEKA SUM JAS VO PRAVO, A ISTE POMALKU DEKA TI SI VO PRAVO...
STO E REALNOTO, STO E VISTINSKOTO....ZA SEKOJ E RAZLICNO......SITE SME VO PRAVO NA SVOJ NACIN.....I NEMA STO DA SE DOKAZUVAME.....
I SE SOGLASUVAM...MENJAJTE TEMA
VAAAAAAAAAAAAL!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto Val... Ne mozam da citam vekje.... Se zamaram.......... |
|
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marko,sto e ovaa labaratorijaaaaaaaa
|
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
;
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dosol Mujo kaj odzata i veli:-Fata ne mi e verna.................Odzata:-Razvedi se......................Mujo:-ne mozam,ja sakam..............Odzata:-togas nemoj da se razvedes..........Mujo:-kako koga nejzinoto neverstvo postojano mi e vo umot...............Odzata:-pa togas razvedi se..............Mujo:-ne mozam poradi decata..............Odzata:-togas,nemoj da se razvedes.............Mujo:-ama ne mozam da i prostam...............Odzata:-Smeni ja verata...........Mujo:-kako ke mi pomogne toa?..........Odzata:-nema da ti pomogne tebe,tuku mene,odi zaebavaj go popot!!!!!! |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Val toa ni e najnoviot proizvod... heheee
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
kardiolog
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Триесетгодишно момче завршило под нож во Ургентниот центар во Скопје откако во задникот му се заглавила краставица. Иако прво се обиделе краставицата да му ја извлечат без интервенција, лекарите не успеале оти освен што му бил згрчен мускулот на дебелото црево, момчето врескало од болки. Младичот, кажуваат вработените на Ургентен, итно бил опериран, но и покрај убедувањата на лекарите да остане и да се лекува во болницата уште неколку дена, тој на своја рака си заминал од Државна болница
|
|
kardiolog
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како навистина завршила краставицата во неговиот задник, од Ургентен не знаат со точност да кажат, бидејќи приказната за тоа како се се случило ја знаел само дежурниот лекар. Но, прераскажувањата за необичниот хируршки зафат меѓу персоналот во Државна одат дотаму дека младичот при сексуална игра со својот партнер ја искористил краставицата како помагало. Други велат дека 30-годишниот скопјанец со краставицата се самозадоволувал.
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ODLICEN VIC KASPER...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 10411042104310441045 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |