IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10411042104310441045 2229>
Автор
Порака
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 12:57
Marko.Lili....abe daj slezete na zemja....ostajte go duhovnoto......materjalnite dobra se raboti koi go definiraat zivotot......da ti go e*am vakviot zivot ko sto jas sega go ziveam...taka.....dzabe mi e sonuvanje koga......aj,dosta...menjajte tema.....!!!!!
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 12:58

Mozeme i bez tema..da si muabetime

Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 12:58
PROBLEMOT KAJ NAS E STO SME TAKA NARECENI "SVARENI ZABI"!

EVE RECEPT ZA BUKRA...

AKO ZEMEME EDNA ZABA...
I JA FRLIME VO ZESKA VODA...
KE I ZDOZEZI...
KE RIPNE I KE POBEGNE...!!!

AKO ZEMEME EDNA ZABA...
I AKO JA STAVIME VO LADNA VODA...
I NA RESO...
DA GO VKLUCIME RESOTO...
ZABATA KE SE SVARI ... NEMA DA SE SETI DA POBEGNE...!!!!

TAKVI SME SEGA NIE...

SEGAKE NORMALNO E DA SE BIDE BOGAT...
KAJ NAS NORMALNO E DA SE BIDE SIROMAV!!!

GOTOVO MENUVAM TEMA...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
kardiolog Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 01.Септември.2006
Поени: 1076
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kardiolog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:01
Manchester Unit - FC Kopenhage   1
Porto - Hamburger SV             1
Celtic Glasgow - Benfica        1
Lille - AEK Athens               1
Valencia - Sachtor               1
Werder Bremen - Levski Sofia     1
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:01
Originally posted by kasper kasper напиша:

Marko.Lili....abe daj slezete na zemja....ostajte go duhovnoto......materjalnite dobra se raboti koi go definiraat zivotot......da ti go e*am vakviot zivot ko sto jas sega go ziveam...taka.....dzabe mi e sonuvanje koga......aj,dosta...menjajte tema.....!!!!!

E PA SITE LUDJE SME RAZLICNO KODIRANI...KAJ NEKOJ PREOVLADUVA MATERIJALNOTO, KAJ NEKOI DUHOVNOTO...A TOA NE ZNACI DEKA SUM JAS VO PRAVO, A ISTE POMALKU DEKA TI SI VO PRAVO...
STO E REALNOTO, STO E VISTINSKOTO....ZA SEKOJ E RAZLICNO......SITE SME VO PRAVO NA SVOJ NACIN.....I NEMA STO DA SE DOKAZUVAME.....

I SE SOGLASUVAM...MENJAJTE TEMAWink
VAAAAAAAAAAAAL!!!!!!!!!!!!!!!!
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:04
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:09

Sto Val...

Ne mozam da citam vekje....

Se zamaram..........

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:10
Marko,sto e ovaa labaratorijaaaaaaaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:10
;
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:11

Dosol Mujo kaj odzata i veli:-Fata ne mi e verna.................Odzata:-Razvedi se......................Mujo:-ne mozam,ja sakam..............Odzata:-togas nemoj da se razvedes..........Mujo:-kako koga nejzinoto neverstvo postojano mi e vo umot...............Odzata:-pa togas razvedi se..............Mujo:-ne mozam poradi decata..............Odzata:-togas,nemoj da se razvedes.............Mujo:-ama ne mozam da i prostam...............Odzata:-Smeni ja verata...........Mujo:-kako ke mi pomogne toa?..........Odzata:-nema da ti pomogne tebe,tuku mene,odi zaebavaj go popot!!!!!!LOL

da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:11
Val toa ni e najnoviot proizvod... heheee
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kardiolog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:12
Триесетгодишно момче завршило под нож во Ургентниот центар во Скопје откако во задникот му се заглавила краставица. Иако прво се обиделе краставицата да му ја извлечат без интервенција, лекарите не успеале оти освен што му бил згрчен мускулот на дебелото црево, момчето врескало од болки. Младичот, кажуваат вработените на Ургентен, итно бил опериран, но и покрај убедувањата на лекарите да остане и да се лекува во болницата уште неколку дена, тој на своја рака си заминал од Државна болница
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kardiolog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:12
Како навистина завршила краставицата во неговиот задник, од Ургентен не знаат со точност да кажат, бидејќи приказната за тоа како се се случило ја знаел само дежурниот лекар. Но, прераскажувањата за необичниот хируршки зафат меѓу персоналот во Државна одат дотаму дека младичот при сексуална игра со својот партнер ја искористил краставицата како помагало. Други велат дека 30-годишниот скопјанец со краставицата се самозадоволувал.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 13:13
ODLICEN VIC KASPER...
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10411042104310441045 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,641 секунди.