![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10401041104210431044 2229> |
Автор | ||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Izmeshav se Kasperce,,,muabetite me ponesoa...mi gi izmixaa percepciite i viduvanjata
![]() ![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Doc.. i jas se slozuvam so Kasper...
rabotite sto gi napisav se vo parabola... za vodata i za senkata.... ova sto go pisuvav ne e idealisticki... tuku se e do sostojbata na umot... ako umot misli deka si siromav - ke te napravi siromav... ako umot misli deka si uspesen - ke bides uspesen... mlad si... priliki ke ti idat... samo sakav da ti ukazam da ja zgrapcis dodeka idi... koga ke zamine... poveke nema da ti se vrati... ovie raboti ti gi kazuvam od moe licno iskustvo... kasper potpolno go razbiram... no uspehot tvoj i na kasper ne e vo vaseto telo... za ova mi trebaa godini da go naucam... izminati mnogu kilometri... i sredba so iljadnici ludje... i jas mislev kako Vas.. na vasa vozrast... sega so Tina Turner sum zadovolen... i moze Blagica Pavlovska ili Angelina Djoli da pominat a jas da ne gi poglednam... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Marko...ama zasto Blagicaaaaaaaaaa....
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
|
||
|
||
![]() |
||
|
Kade se drugite?? Marko,a Dime???? |
||
|
||
![]() |
||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
|
МАРКО
ТИ СИ СЕГА ЗАДОВОЛЕН СО ТИНА ТАРНЕР ЗАТОА ШТО ЈА ИМАШ КЛЕОПАТРА!! ЈАС ИСТО БИ БИЛ ЗАДОВОЛЕН И СО ТИНА ТАРНЕР АМА ЗА 4 ДЕНА И НЕА ЌЕ ЈА ГЛЕДАМ САМО ОД ДИСТАНЦА, Т.Е. ЌЕ ЈА НЕМАМ НИ ТИНА ТАРНЕР! |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
E JAS SE SOGLASUVAM SO MARCO...SE E SOSTOJBA NA UMOT
![]() ![]() ![]() STO SAKAS, KOLKU SAKAS, KOGA SI SREKJEN, STO E USPEH....
AMA ZA OVA MORA DA SE ZADOVOLENI OSNOVNITE POTREBI NA COVEKOT....
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
AMA "TESKI TEMI" FATIVME...
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
VAL.. KASPER
E TOA TI E SOSTOJBA NA UMOT... BLAGICA MOZE DA GI PREFRLI I PREKU RAMENJA AKO SAKA... A JAS DA NE TRZNAM... HEHEEE KASPER GOLEMA TEMA E SEGA DA PISUVAM ZA UMOT... DA NE JA PRETERAM... VO DRUGA PRILIKA... SEGA KONEKCIJATA SO BESKONECNATA INTELIGENCIJA MI PADJA... So dva zbora... zavisi kako e rasporeden krvotokot niz mozokot... 1. ima ludje koi se mnogu umni... tamo na toj del od mozokot odi vena so golem krvotok... ama za pari zemanje... edna kapilara... ili pak voopsto ne odi krv tamo... 2. drugi pak... taka krvotokot mu e usmeren samo za zemanje... a za pametni raboti ili kapilara... ili pak voopsto krv ne odi tamo... 3. ima ludje na koi krvotokot mu e partal... ama ke dobijat nasledstvo... i odma ke stanat "pametni"... 4. ima nekoi koi ke mislat so denovi... sto da pravat... sto ... i na kraj ke posadat tutun... i posle noramalno nema da im go platat... Varijaciite se beskonecni... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
PA TOA MI BESE I MUABETOT....SEKOJ RAZLICNO SI GI DEFINIRA I OSNOVNITE POTREBI...ZNACI SE E SOSTOJBA NA UMOT
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
SMENETE TEMATA...MOZOKOT MI SE ZAMARA,
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
VAL, KAZUVAJ TEMA.....
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10401041104210431044 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |