|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 102103104105106 217> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Listen
carefully, I shall zay zis only once:
http://www.youtube.com/watch?v=Wkz1ecxrQO4&feature=related Prekrasnata serija AllO,Allo,...za koja sekoj komentar e izlishen. Poglednete za da se podsetite... Изменето од mamma - 11.Декември.2007 во 22:35 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Божиќна торта- vlecka
состојки: 1 шоља вода 1 шоља шеќер 1 шоља кафеав шеќер 4 големи јајца 2 шољи суво овошје 1 мала лажица пециво 1 мала лажица сол 1 полна рака ораси 1 лимон 1 литар виски Приготвување: Прво пробајте го вискито дали е квалитетно. Земете голем сад. Пробајте пак од вискито и уверете се дека е стварно квалитетно. Сипајте во една чаша до работ и испијте ја и повторете уште еднаш. Уклучете го миксерот и измиксајте го путерот во садот убаво. Додајте една лажица шеќер. Пробајте дали вискито е се уште во ред. Пробајте уште една полна чаша. Скршите две јајца, и тоа во садот. Фрлете ги залепените овоштенца внатре. Укњучете го Фиксерот. Ако глупите овоштенца се заглават во тиксерот, одглавете ги. Проверете го вискито дали е конзистентно. Додајте уште една чаша. Шеќер и се друго. И уште што ти не... Намачкајте го шпоретот. Свртете на 350 степени. Фрлете го садот од прозор и проверете го вкусот на останатото виски. Одете во кревет и заборавете на тортата. |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav mamma ... stvarno odlicna serija ... ama soprugata stalno se lutese ... toj Rene ... e po karakter kako mene ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas go sakav policaecot....
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GOOOOD MONING !! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas imam imitacija na eden naroden tradicionalen instrument,odnosno imitacija na fender |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Aquamarine
Нов член Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najprvo - ISUS HRISTOS.
Pa Sekspir, Betoven, Leonardo Da Vinci. |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A,.....da??
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najprvo: Groucho Marx Pa Bily pee blues, Ampicilin,JAS |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,gospod be,...brat?!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Trina
Нов член Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Norway Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uuuuuuuuuuuu mamu mu ,,, zaboraviv |
|
|
|
Trina
Нов член Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Norway Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LUDNICA
Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:48 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 102103104105106 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |