IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс Зезање..се што не можат другите теми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс Зезање..се што не можат другите теми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 102103104105106 214>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 11:37
Originally posted by hektor hektor напиша:

heheh ok blue ok ,  sto taka neozbilna u zadnje vreme намигнувањеголемо%20гушкањеголема%20насмевка
pa str8up pred nekoj den mi rece deka mojot humor bil samo crn humor...pa resiv i jas malce da se trgnam od serioznosta...koga ke mi tekne porano se cudev st znaci da si seriozen a sega se postalno sum. ne deka ne znam da se nasalam....samo se poretko mi stanuva toa.....тага големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 11:47
bel humor - crn humor , pffffffff so ima veza , so sila ubajna nema , jas sum mnogu seriozen coek , ako ponekogas se zezam , pretezno sum seriozen u pizdu mater . Ne se sekiraj , ne menjaj se za nikoj , takva si i nema nikogas da se menis намигнување
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 11:53
heheeee...ama toa nisto ne e ozbino..gledas? pak se salev. da, mi rece str8up ama ne si go zemav zdravo za gotovo, posto znae deka znam da se salam...jas toa go vikam serenje.....газење%20од%20смеење lej, zabegavme od temata...збунетост
Кон врв
Trilili Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 1780
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 12:11
more vie uste malce ke se...........голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 12:13
trilili.......za tebe samo...хипнотизиран vakva situacija....голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 12:18
za mene samo ludi sestriголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкагазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 12:23
i nivna luda drugarka....голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 12:26
i taa uste mi bese bivsaгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 12:28
газење%20од%20смеење taa sigurno sakala preku toa da ti se odolzi demek si i zgresil koga ste idele i mislela ako poveke ti ripa ke ti ja izvadi masta i ke ti nasteti taka???? голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 12:30
ja mislam deka im kaza deka ke mozam i trite da gi rokam posto iam malo qurence i stoj so saati koga ednas ke se napolni so krv gotovo nema spasголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкагазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 12:31
голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка ne znam dali e dobro toa sto ti stoi so saati ili e loso toa sto ti e malo qrenceto.....газење%20од%20смеење газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 12:37
  koga se raboti za nevini i vinovni on stalno znae da rece deka saka nekoja nevina do brak - blueprayer

Svesen sum deka toa ke mi bide potraga po detelina so sest lista, no da se otkazam od Nadezda ne mozam, iako ja otvorivte Pandorinata kutija.
Ja sum samo glasot na razumot, zamatena svetilka sto vi go osvetluva patot poln so mracni senki od koi ecat sladostrasni izvici.
Ne vi nudam raj, vi nudam borba vo koja mnogu lesno moze da zaginete ili se zagubite vo sumata na prekoruvanjata deka ne ste vo pravo.
Vi go nudam nacinot na pticite kade ljubovta e dozivotna.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 12:39
zbunet samo edno imam da ti kazam....nadez posledna umira-ali i nada vec se prok*rvala....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2007 во 12:42
Nadez ima i za tebe, iako vo toa ne veruvas
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 102103104105106 214>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,235 секунди.