![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10351036103710381039 1869> |
Автор | ||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
АУУУУФ Штрагенс.
|
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
I tebe Palestinec
![]() |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...mila, kaj si ti....dojdi i jas da te ![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Eve i od mene
![]() ![]() ![]() ![]() Palestinec, dobro vecer ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
....ne se grizi mila, i da se razdeni...silno svetanal den...! ...mene nokta mi e svetla i prekrasna kako den... ![]() |
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
Eve me mila
ama poretko ![]() Mnogu frustrirani luge nekoi na forumov ![]() pa ne mi se citaat sekogas tugi budalastini! ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
...mila ima sekakvi....sovet...PRESKAKAJ GI...
![]() |
||
![]() |
||
|
Znam mila,
ama nasekade se se kotat kako zajcinja! ![]() Nego kazete kako ste vie dvete,ubavite oni? ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Каде ти на форумов во овие ситни саати?
Ова е изненадување.
Како се вика изненадување на Француски?
|
||
![]() |
||
|
...super sum mila....eve svetam... ![]() ![]() ...ti kako si mi...?...i ne se opteretuvaj so zajcinjata...kaj i da e ke skoknat i ke se izgubat.... ![]() |
||
![]() |
||
|
Што и мене ма?
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Surpris
![]() ![]() ![]() ![]() od kade jas...legnav denes okolu 7 da odmoram malku, i odmarav do 2 po polnok ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
|
Iznenaduvanje na francuski....surprise, isto kako na angliski... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
...ah, profesorkava pobrza od mene....
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10351036103710381039 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |