![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10321033103410351036 1762> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hello Vall
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Hello,Djaki..
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Cao Bosicccc
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Питу чекам одговор на прашањево ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Dvadeseti vek
desila se frka neopisiva znam da nisam spav'o mada mi se malo zevalo al' cetiri i po milijarde napolju je pevalo Ne verujem, gledam, ustajem iz kreveta sve zvuci kao Betovenova deveta ja ih pitam, ljudi, zar vam je do pevanja a oni kazu, jeste, bez oklevanja i jos ih pitam da l' je mozda neki vrlo vazan dan a oni kazu, nije, sto si dosadan Svi vojnici po rovovima bas svi ludaci po krovovima u avionu pevaju iz dosade kapetan i clanovi posade Lepotice pevaju u kadama u horu vladari s vladama i niko ne peva na plej bek iako je dvadeseti vek Da sam hipik odsek'o bi kosu da sam gangster javio bi bosu da sam vatra pusio bi se da sam stao srusio bi se Da sam hladan ne bi se nervir'o da sam lova ja bih devalvir'o da sam blizu javio bi se da sam gnjurac davio bi se |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
PITU koga ke go prekines embargoto
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
obozavam zenski solzi ....
...radosnici
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Bosic...zasto places???
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ne deka sakam da se falam, ama denes me boli glava...
zalam sto e taka zasto bas denes na mojata najdobra prijatelka (koleska) i e rodenden
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Sto se ovie solzi....
Nemojte sega so placenje....na vakva UBAVINA OD DEN
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Denes sum VO DVIZENJE...cel den...I UBAVKO MI E NA DUSHATA
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
абе ме убивте со текстовиве
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
♪ ♪ ♪ ♪ Ne trebas mi nista reci,
svoju proslost, svoje ime Ako ce ti biti lakse, zagrli me, zagrli me Uzecu te u narucje da te cuvam usred zime, grijace te moje tijelo, zagrli me, zagrli me Zagrli me oko vrata oluja se dize, ne moze ti vjetar nista, ako pridjes blize, ako pridjes blize... Ukrao bih srecu za nas, kupio bih, nemam cime, jedino si moje blago, zagrli me, zagrli me Ne trebaju tebi draga ove pjesme, ove rime, najvise je sto se moze zagrli me, zagrli me |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ја сакам и вино
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10321033103410351036 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |