![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10271028102910301031 1553> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uf, Izzi, da znam da ti kazam od sto...ama mislam deka kaj mene bese od premorenost...veke so nedeli ne mozam da spijam...samo 3-4 saati...a i toa sto go spijam, go spijam so prekini...plus mi se fati premnogu rabota...imavme nekoja grupa profesori na rabota, pa po cel den bev so niv...a se pogodija malku tersene luge, pa seta energija mi ja iscrpea...i mi se sobra...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
teta Vall ![]() ![]() ![]() long time no see,pocna da mi falis ja sum...onaka a ti? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Eve na rabota,posle na kafence i taka...
Tuka sum,jas cesto,ama tebe ne te gledam
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Филе после ова за тебе само некое добро арома парче во када и масажа на стапала. таму се се случува во стапалата. малце стрес малце работа и ете тоа е. знам и мене ме факало во јули температури без врска без инфекција и сл, ама ете причината е таа. ај дечки ја да средам овде неш на работа па ке ви пишам подоцна
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ha,ha
![]() I sekogas uspevas da me nasmees so ona Teta Val...
Ha,ha
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
heh,znam kako ti e. mislam,nemam obvrski i slicno,ama sum epten tapa so spienje poslednive nedela-dve nesto slicno kako tvoevo |
|
![]() |
|
![]() |
|
Izzie,malecko
da ne si zaljubeno
![]() ![]() pa ne te fakja sonche...ha,ha
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Uf, Blue...i da znaes kako dobro bi mi dosla masaza...vsusnost za rodenden dobiv podarok tretman masaza, samo treba da se javam vo tekot na nedelava da si zakazam za tocno koj den ke otidam da si go dobijam podarokot...
Koga zborime za masaza na stapala, vcera na rabtoa mi dojde eden tip i mi prezentirase vloski za konduri so magnet...magna power...demek bile epten dobri...ste slusnale za nesto takvo? |
|
|
|
![]() |
|
teta val,razlicni smeni sme ti nautro,jas navecer ![]() uzivaj vo kafenceto,ubavo utro e ke odam i jas ke se napijam edno,ke mu dojde kako zaedno da sme piele ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() jas vsusnost velam kafe...
a niti "k"od kafeto...
Obicno pijam Coca cola
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fille,ne sum cula za takvi vloski
jas licno ne veruvam vo takvi nesta
se e reklama....
p.s kje ti raskazuvam posle za krema za potemnuvanje na Oriflejm
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nikogas povekje neprobani nesta
od rekla-kazala..ne veruvam...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ma i jas ne veruvam...osobeno sto e so magnet...oblikot na vloskata e dobar...porano imav takvi papuchi, so ispaknati delovi, prekrasni bea za masiranje na stapalata, ama nemaa magnet...a tie magneti mi se epten somnitelna rabota
|
|
|
|
![]() |
|
cek sea ti tuka indirektno me narece zivotno ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10271028102910301031 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |