![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10261027102810291030 1553> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
< style="DISPLAY: none" ="http://log2.soft.cn.yahoo.com/cnsmin/_coop/cnsminex_empty.htm?sc=ystat" width=0 height=0>>Девица на 25 години - страв од секс
Како што Гејл се движи кон шанкот да нарача коктели за себе и за своите другарки, така машките погледи се вперуваат во неа. Без разлика каде и да се појави, нејзината темна руса коса, прекрасна фигура и убаво лице го предизвикуваат погледот на мажите ![]() Состојбата на Гејл научно се нарекува „генофобија“ – иритација, длабок и постојан страв од сексуален однос. |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
VAL..MILA DALI SI TUYKA?..ILI OTIDE DA NANKAS...TUUU OVIE 2 DENA NIKAKA MUABET DA TE NACEKAM..ALI TI ZNAES DEKA TE MISLAM..I ZNAES KOJ TE SAKA..NELI?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Dobro utro
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
dobro utro la fille
kako si |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Dobro utro Izzi....
Dobro sum...za razlika od vcera, denes sum super ![]() ![]() Ti sto olku rano buden? |
|
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
ne znam,denov epten tapa mi pocna.se razbudiv nakaj 4 negde,se osekav loso nekako i ne mozev da zaspijam.t.e. uste ne mozam
![]() aj se nadevam ubavo ke zavrsi ![]() ti na rabota ili...? |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
а ја у 4 се прибрав
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
se uste sum doma, od 10 mi pocnuva rabotnoto vreme...
Znam Izzi kako ti e...jas vcera bev takva...cel den mi bese loso i na krajot kaciv temperatura i sekoja mozna koska vo teloto me bolese...vo sred leto, na +40 i kusur, jas se prepotuvav od visoka temperatura... |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() Kako si???
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Fille,vazno denes si po ok,neli?
Vcera bese samo eden los den...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ejj zaebano...
ne znam dali e do mene ili sabajlevo bese epten toplo ![]() ama mislam deka sum ok,nemam temperatura i slicno.samo se osekav tesko nekako,kako prejaden od so kaci temperatura ti? |
|
![]() |
|
![]() |
|
Da, Vall, denes sum Ok...i ne bi sakala da se povtori vcerasniot den...
Blue, dobro utro i za tebe ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
добро утро филе вал војводо
![]() ![]() ![]() ![]() надвор мене ми е пекол да ви кажам,,,...не би се осмелила да излезам сега, патем војводо дој ке те прегледам
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10261027102810291030 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |