![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10241025102610271028 2229> |
Автор | |
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Blagodaram... ![]() ![]() Deneska sonce gree i parno ima...+ jas si imam cizmi na noze... ![]() ![]() ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Kasper sakas caj ili za kafe si utrovo??
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Moze,praska...vednas.. I jas sum happy zaradiu sonceto,Irena..ama nemam cizmi.. |
|
|
|
![]() |
|
maja 30 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Blaze si vi kafence od rano sabajle.A jas ovde sama i si nemam društvo.Tuku što se žalam si otepav cel mesec vo Makedonija i si se napiv kafence za ušte eden mesec napred
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
DOBRO UTRO.....UBAV DEN...VESEL DEN....
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
maja 30 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Tuku bitolčanite od sabajle nešto gi nema
|
|
![]() |
|
Maja,dobredojde..
Ajde kafence i za tebe
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Trucker,dobredojde..Kako si sabajlecki??
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dobre najdov Val Može edno blago slatko kafence so mleko vo golema šolja
|
|
![]() |
|
Bitola ima crven karton,za nedruzba...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
![]() |
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
DOBRO UTRO, DOBRO DRUSTVO!!!
KAKO STE MI DENES????
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Dobro utro na site spankovci
![]() ![]() |
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10241025102610271028 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |