|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 10231024102510261027 1869> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako je poje-LA,onda je zensko;ako je poje-O,onda je mushko
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a znaes ova..."dilema moje supruge koja svako jutro ustaje u 5 kako bi isla na posao...dali da ustanem ili da odustanem?
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секое утро кога треба да станам за на работа тоа ме мачи- da ustanem ili da odustanem...А после тоа- da se umijem il da se ubijem
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto sakase da bides koga bese malecka?
|
|
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кафанска певаљка -така одговарав кога ме прашуваа и ги нервирав моите,а не им кажував дека сакам да бидам забна докторка
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ah..doktor,sakav i jas..no so tekot na vremeto pored moite stanav alergicen na istiot
|
|
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маки,на здравје нека ни е кафето.Ми легна ептен...
Се читкаме покасно...Дужност зове |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala Biba...mi bese prijatno i mene...odam i jas da protegnam noze..se citkame
|
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....hehehhe.,...sto ste slatki...bas ubav utrinski muabet ste si napravile...
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...GM...kafedzii i cigardii, otvarajte vrata obavezno po sabajle od cigarite da se luftira...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne primetiv deka bese zadimeno...
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...на тераса седевме
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mozda nemash senzor za alarm, inache bi primetila po zvuk i po tropanje na vrata od strana na pozarnikarska sluzba, ko komshikava moja koa staila ruchek pa vlegla da se banja u puna kada i toa so parfemi i listoi nekoi sekakvi... i koa dojdova pozarnikarite ona na vrata utop mokra a od unutra izlaga cad i teche voda od banjata u hodnik, ali komshika so krpa na telo i prst u usta zagrizena ko dete fateno sho krade chokoladi u prodavnaca so poluizlezen sifon od ednata strana, i samo viha...oh, I'm so sorry boys...pa pozarnikarive duri i vodata ja izbrishava od hodnik i plus doe nachalnikot na uvid... i prozori i otvoriva da se luftira a ona se sushi so fen i se smeshka...kao glumica Holividska...eeeeeeeeeeeee stan gori a komshika moja se cheshla li se cheshla...svashta breeeeeeeee...
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...se i seshto...
|
|
Внеси реплика | страница <1 10231024102510261027 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |