![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10201021102210231024 2229> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edna utrinska vistinska prikazna... Eden covek si ziveel vo Indonezija... si imal kobila so koja si gi rabotel site raboti... Eden den kobilata ja snemala... toa bilo zaguba!!!!!!!!!!! Posle izvesno vreme kobilata se vratila... i bila ozdrebena... covekot dobil mnogu ubavo zdrebe... ZNACI PRVOBITNATA ZAGUBA SE PRETVORI VO DOBIVKA I PLUS PROFIT.... Zdrebeto porasnalo... vnukot go javal... padnal od konjceto i ka povredil kicmata i stanal invalid... ZNACI ZAGUBATA KOJA SE PRETVORI VO DOBIVKA PAK SE PRETVORI VO ZAGUBA... Posle toa se skarale dve pleminja... i site mazi izginale... ama vnukot invalid ostanal ziv... ZNACI ZAGUBATA KOJA STANA DOBIVKA PA PAK ZAGUBA PAK SE PRETVORI VO DOBIVKA... Toa e utrinskata prikazna... koga mislite deka nesto gubite... znaci dobivate... a koga dobivate ... znaci gubite... Blagodaram na vnimanieto.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maja 30 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Dobro utro na site.posle dolga pauza pak na forumot.Iskreno mi nedostasuvavte
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Dobro utro drustvo...
|
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Dobro utro i od mene...
Aci,moze cajce??
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Moze vale...po tvoj izbor..
|
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Od karamel denes..moze Aci???
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovosen ako moze vale....
|
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
|
Mrazis karamel..
Ok,eve od kajsija
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moze od kajsija...
|
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ДОБРО ВИ УТРО ДОБРИ ЛУЃЕ...
ДОБРЕ ДОЈДЕ МАЈА ПОВТОРНО МЕЃУ НАС... СОНЧЕВО НО ЛАДНО УТРО |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Ok,,sega eve od kajsija..za Aci,,
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
БЛАГОДАРАМ ВАЛ...
ОД ТВОИТЕ РАЦЕ АКО Е ПОДГОТВЕН И ОТРОВ БИ ИСПИЛ... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
NIKAKO OTROV VOJVODO...POSLE STO KE PRAVIME..
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bitola... ALO... KADE STE?? |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10201021102210231024 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |