|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 100101102103104 716> |
Автор | ||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znam deka ne mi veruvate,
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e sega veke moram da te gusnam
ciao
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
raka shto dava ne se sushi
|
||
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
raka shto dava ne se sushi
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tete, samo vo tebe imam doverba (ne vrz etnicka linija)
ako slucajno me zabavaat Lilija i mrijana, te molam da mi kzaes, ne skam vo ovie godini da stanam predmet na zaebancija
|
||
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako policajac obavlja veliku nuždu?
Kaže:
|
||
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nakon seksa vlasnica Bordela kaze:
I nije Vam neki instrument nisam ga bas cula dobro. Ali gospodjo ni ja nisam svirao nikada u tako velikoj dvorani! |
||
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zasto patuljci pucaju od smijeha kada trce preko livade?
Zato sto ih trava golica po jajima. |
||
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
OPEN
09 - 17
za itni slucai pobarajte na 07.........
|
||
s.r. Dzaki |
||
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobro utro 07
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
generacijo, sto znaci 07 objasnimi te molam
|
||
s.r. Dzaki |
||
irenka b.
Сениор Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
James Bond, 0 sovrsenstvo i beskraj, 7 LJUBOV
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ova e veke dodvoruvanje
|
||
s.r. Dzaki |
||
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
chuk chuk
|
||
"recycle your mind"
|
||
Внеси реплика | страница <1 100101102103104 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |