![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 100101102103104 563> |
Автор | |
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
bi ja zapisal vo SDSM
![]() Изменето од nelson - 08.Април.2009 во 17:27 |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jas sum za VMRO-DPMNE! Omileno zivotno mi e lav4e ![]() i rekov uste ednas da ne sum slusnala vakva glupost!!! I sega bi te natepala zaradi ova da znaes! |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
nekoj nervoz e???
![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
hahha....onaa nad tebe da stane clen na SDSM pak ke recam
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
a ti da stanes clen na VMRO!!!
jas nikogas ne bi stanala clen vo sdsm i da bidam tamu megu sdsm-ovciteee |
|
![]() |
|
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
bi i go donela Frcko na vrata
![]() |
|
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Jas samo gorge go primam frcko i da go donesete ke mu ja tresnam vratata pred oci ili ke go ispratam kaj nelson da mu dade aftogram zasto frcko na nelson mu e heroj hahaha a tebe izgubena ke te napleskam za da ne drndas oti nova si tuka! |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
VLAZNA UPS VAZNA
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
jas nova
![]() ovaa nad mene bi ja butnala od kameni most ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
SAMO NEMOJTE ZA KOSA
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 100101102103104 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |