![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 100101102103104 155> |
Автор | |||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Кога некој така ќе те условува сигурно дека не би требало да прифатиш...
Ако е така, тогаш сто пати ќе е подобро да не сме во НАТО... И подобро да имам добри односи со Србија одколку со САД, нато и терористичко Косово... Тоа е мојот став... |
|||
![]() |
|||
kire-nedelkov ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
||
kosovo da se priznae sto poskoro. so ovaa vlada vo srbija, toa moze samo da ni pomogne da stigneme do celta pobrzo.
|
|||
![]() |
|||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
||
А која ти е целта...??? Поделба на Македонија...??? Па после ќе читаш на Српски, Грчки, Бугарски, Албански форуми, дека треба да се признае отцепениот дел од Македонија... После кој ќе ти биде крив А? За тебе знам, пак Србите... ![]() Изменето од DelijaSkopje - 08.Јули.2008 во 12:55 |
|||
![]() |
|||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
||
Dosta bre DelijaSkopje dosaden stana veke so ovie komentari sto si zapnal tolku Srbija pa Srbija..
Изменето од xxll - 08.Јули.2008 во 15:26 |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
aj ne go zaebavaj chovekot,....ne zapnal samo za srbija,...i ebanata rusija mu bila,...mila,...
![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
kire-nedelkov ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
||
ne sme nie glupi ko srbite pa da ni ja zemat zapadna. |
|||
![]() |
|||
||
А ти што си запнал Косово па Косово..??? |
|||
![]() |
|||
||
Секоја ебана ми е мила.... И ти си ми мила... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Не се работи кој е поглуп... Ти уште несваќаш...? Неможеме ние со Арнаутите (во поткупувачка смисла)... Они ги бива да си ги придобијат лесно поткупливите министри и председатели од западниот свет... Ние тоа не го умееме, или немаме доволно пари за тоа... Плус Арнаутите ги бива да плачат и да цимолат пред нивните камери И ПЛУС СЕГА СЕ ПОИСКУСНИ ЗА РАЗЛИКА ОД ВРЕМЕТО ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈА!!! ![]() |
|||
![]() |
|||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
||
Jas sum turcin i ne me interesira ni za Kosovo ni za Srbija.
![]() En büyük Türkiye başka büyük yok anladiniz mi geri zekalilar...
|
|||
![]() |
|||
||
Преведи бе турче низаедно... Може збориш нешто против Македонија... ![]() |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
i povece od sigurno ..... do celta pobrzo ..... ama ne nie .... sosema drugi .... na koi im prostanuva uste federalizacija na MKD i normalno , referendum za samoopredeluvane ...... pobrzo do celta ..... hahahahahahahahahah ...... |
|||
![]() |
|||
||
ooooo
![]() |
|||
![]() |
|||
Паланчански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
||
Ако веќе не е договорено признавање на Косово меѓу Груевски и Ахмети.
|
|||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 100101102103104 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |