IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 100101102103104 155>
Автор
Порака
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 18:20
Кога некој така ќе те условува сигурно дека не би требало да прифатиш...
Ако е така, тогаш сто пати ќе е подобро да не сме во НАТО... И подобро да имам добри односи со Србија одколку со САД, нато и терористичко Косово...
Тоа е мојот став...
Кон врв
kire-nedelkov Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Јули.2008
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire-nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 22:18
kosovo da se priznae sto poskoro. so ovaa vlada vo srbija, toa moze samo da ni pomogne da stigneme do celta pobrzo.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2008 во 12:54
Originally posted by kire-nedelkov kire-nedelkov напиша:

kosovo da se priznae sto poskoro. so ovaa vlada vo srbija, toa moze samo da ni pomogne da stigneme do celta pobrzo.

А која ти е целта...??? Поделба на Македонија...???
Па после ќе читаш на Српски, Грчки, Бугарски, Албански   форуми, дека треба да се признае отцепениот дел од Македонија... После кој ќе ти биде крив А? За тебе знам, пак Србите...

Изменето од DelijaSkopje - 08.Јули.2008 во 12:55
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2008 во 15:25
Dosta bre DelijaSkopje dosaden stana veke so ovie komentari sto si zapnal tolku Srbija pa Srbija..

Изменето од xxll - 08.Јули.2008 во 15:26
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2008 во 15:34
aj ne go zaebavaj chovekot,....ne zapnal samo za srbija,...i ebanata rusija mu bila,...mila,...газење%20од%20смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
kire-nedelkov Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Јули.2008
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire-nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2008 во 16:18
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Па после ќе читаш на Српски, Грчки, Бугарски, Албански   форуми, дека треба да се признае отцепениот дел од Македонија... После кој ќе ти биде крив А? За тебе знам, пак Србите...

ne sme nie glupi ko srbite pa da ni ja zemat zapadna.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2008 во 18:25
Originally posted by xxll xxll напиша:

Dosta bre DelijaSkopje dosaden stana veke so ovie komentari sto si zapnal tolku Srbija pa Srbija..

А ти што си запнал Косово па Косово..???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2008 во 18:26
Originally posted by brza brza напиша:

aj ne go zaebavaj chovekot,....ne zapnal samo za srbija,...i ebanata rusija mu bila,...mila,...газење%20од%20смеење

Секоја ебана ми е мила.... И ти си ми мила...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2008 во 18:30

ne sme nie glupi ko srbite pa da ni ja zemat zapadna.

Не се работи кој е поглуп... Ти уште несваќаш...? Неможеме ние со Арнаутите (во поткупувачка смисла)... Они ги бива да си ги придобијат лесно поткупливите министри и председатели од западниот свет... Ние тоа не го умееме, или немаме доволно пари за тоа... Плус Арнаутите ги бива да плачат и да цимолат пред нивните камери И ПЛУС СЕГА СЕ ПОИСКУСНИ ЗА РАЗЛИКА ОД ВРЕМЕТО ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈА!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 00:30

А ти што си запнал Косово па Косово..???
Jas sum turcin i ne me interesira  ni za Kosovo ni za Srbija.намигнување

En büyük Türkiye başka büyük yok anladiniz mi geri zekalilar...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 16:14

En büyük Türkiye başka büyük yok anladiniz mi geri zekalilar...

Преведи бе турче низаедно... Може збориш нешто против Македонија...
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 16:26

i povece od sigurno ..... do celta pobrzo ..... ama ne nie .... sosema drugi .... na koi im prostanuva uste federalizacija na MKD i normalno , referendum za samoopredeluvane ...... pobrzo do celta ..... hahahahahahahahahah ......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 16:30
oooooголемо%20гушкање kaj si be miroslav_g8 nikade te  nema da znajs  bez tebe ne mi bese interesno forumot.
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 16:59
Ако веќе не е договорено признавање на Косово меѓу Груевски и Ахмети.
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 100101102103104 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.