IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Кој успеа денес да ве изнервира?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој успеа денес да ве изнервира?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 100101102103104 112>
Автор
Порака Обратен редослед
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 01:50
Originally posted by moira moira напиша:

ZAGOR!!!

..САМО ЈАС?
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 01:41
ZAGOR!!!
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 01:39
mnogu ja nalutile denes majka mi ali sega   
ne e vise iznervirana
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 01:35
една ретка будала која ветив нема да ја спомнувам пред син ми.....ни да се нервирам веке ради него...ма шо ме боли уво нека си го драпа мево што би рекле сељацине газење%20од%20смеење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
ovals Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ovals Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 01:21
devojkami koj mozeлутина
k.s
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 01:03
...podobro ke bese da me prasate koj ne uspea.....BTW, I don't like Mondays....i dobro e sto pomina....
Кон врв
nena34 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1435
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 23:34
Sin mi vecerva resavavme matematika i vidov deka ja zaboravil tablicata , me zbesna
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 23:32
мајка ми и татко ми малку по сабајле
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 23:12
seuste nikoj

Изменето од $BlackDevil$ - 10.Март.2008 во 23:12
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 11:59
баш никој,... трепкање само ми го разубавија денот трепкањетрепкање големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
shy_girl Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 73
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај shy_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 10:21
TATKO MI
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 09:05
уште посабајлечки мајка милутина ама многу малце ме држи нервоза а до утре не ке знам зашто и сум и се налутила.....зашто така?тага
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2008 во 23:17
nikad ne se nervoziram
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2008 во 23:16
некој што фрли бомба во близина кај мене а сестра ми само што излезе.....излегов од кожалутина
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 100101102103104 112>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.