![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10101011101210131014 2116> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Enigma, ti pak sonuvas so otvoreni oci?
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Minimidi, nema da go komentiram tvojot post...
|
|
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
ok miki
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
minimidi ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
jas pomisliv francuski jazik a francuskiot jazik za drugo go koristis |
|
Et optimum et pesimum in homine lingua est
|
|
![]() |
|
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
А бе Енигма,до 17.00 сум на работа,освен сабота до 15.00
Ако ми излезе нешто работа ко што рече Филе,се гледаме обавезно ![]() |
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
|
spanski
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
minimidi ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
na ko jazik ? |
|
Et optimum et pesimum in homine lingua est
|
|
![]() |
|
i jas ne sum od ist grad
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Miki,za tebe ima otvorena pokana
Koga si free,slobodno pomini..
ako imas nekoi obvrski navaka
Kje se vidime
ako,treba i specijano dojdi
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Miki, zemi sloboden den vo cevtrtok
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Балзе си ви што сте сите од ист град,јас не ке можам
![]() |
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
|
neznam val ke se dogovorime za mene ne e problem znaesh,jas reshavam i pogam ako treba samo za kafe i za kafe idam,da se vidime
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10101011101210131014 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |