IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Ставете слика од....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ставете слика од....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 99100101102103 573>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 13:55
Originally posted by Emus Emus напиша:

Originally posted by plavusa plavusa напиша:

eve sega, malku se izgubiv... sorry... pogolemata e emus za informacija Wink

za informacija taa so zelena bluza e sestra mi

Komplimenti i za emus, super si zenska Thumbs%20UpHug
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 14:20
Originally posted by Dana Dana напиша:

Emus i plavusa.. Hug super ste!
EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 14:24
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

This is me... Big%20smile ama ne e edna od moite najubavi sliki Big%20smileTongue

Leleeeeeeee prvpat da te vidam ko sto treba Big%20smile  Navistina si bila ubava i mnogu slatka Embarrassed  Hug
fala dusicke. fala vi na site HugHug
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 14:32
strumfce, tebe te imame ispofaleno , i znaes deka si zenska ipol Wink
a sega istoto sakam da go kazam i za babyblue, mnogu mila faca sto i odgovara na karakterot Big%20smileHug
emus soncence, bas si slatka Tongue

Изменето од KaLiNa - 04.Јануари.2007 во 14:33
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 14:35
site ste super!!! WinkHugHugHugHug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 14:35
Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

a sega istoto sakam da go kazam i za babyblue, mnogu mila faca sto i odgovara na karakterot Big%20smileHug
jas tebe kalince uste ne te imam videno! Angry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 14:36

ni na msn?
kuliraj
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 14:36
jas sakam da ja vidam KaLiNa ako e toa vozmozno CryCryCryCryCryCry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 14:39

ni na msn?
na msn te nemam CryCryCry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 14:42
zenski moi, imam samo edna slika od mene vo kompjuter, ama slikana e od mobilen i toa jas sum pijana na slikata......i stvarno ne bi sakala da me vidite vo takvo izdanie.......sega da gi izvadam od aparat novite sliki, odma stavam
VETUVAMThumbs%20Up
kuliraj
Кон врв
|^-_-^| Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Септември.2006
Поени: 115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај |^-_-^| Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 14:42
bre tuka sve lepotici bile
aaaaaa moram ja da ve druzamBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 14:43
dobro.... te drzime za zbor da sakam tvoj msn... zosto  nemam tvoj msn??? ama sakam od sitye msn, ne samo kalina... site!!! AngryAngryAngry aj addirajte.... kate_plavusa@hotmail. com
Кон врв
|^-_-^| Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Септември.2006
Поени: 115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај |^-_-^| Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 14:44
sto se smeshish ti a?
Big%20smile
Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 14:44
nemojte da mi se smeete, ama imam edno prasanje
imam digitalen aparat, imam kabelce za konekcija na aparatot i kompjuterot, ama ne znam koj program da go simnam za da gi pre*acam slikite vo kompjuter......
HELPPPP!!!!!! ConfusedLOL
kuliraj
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 99100101102103 573>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.