![]() |
|
Опиши го членот над тебе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 99100101102103 121> |
Автор | ||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ovoj go opisuvam...kako bivsi moj maz..
sto me ostavi neznam zosto ![]() i moze bi pravi nesto ova..ona ama za toa ke ja prasame vtorata zena ![]() inaku u princip dete na mesto i za primer na forumot ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
|
ахаххахахахаах се правдаш а ?????????? Ц Ц Ц Цај сеа не се правдај хихихихихихихх |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
па мислам дека опфатив све во описот и пописот..
![]() ако испуштив нешто надополни ме.... ![]() |
||
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
e me mrze pak da ja opisuvam
![]() ...samo da kazham deka e pozitivec golem ![]() Изменето од ANITA11 - 16.Март.2011 во 12:44 |
||
![]() |
||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
|
Му ја замислувам како некоја згодна и опасна плавуша,
многу различна од останатите плавуши, се издвојува од нив за среќа ![]() сака многу да бистри политика ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Па да ти кажам за политиката овде мнооооогу избегавам да ја бистрам...инаку тоа ми е во крвта ![]() |
||
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
hmm...ne bash plavusha
![]() ...shatzy, ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
|
Ја имам опишано некаде поназад во истава тема
![]() скоро секогаш позитивна и расположена, обожава да слуша музика посебно ламбе и и препорачувам да отиде на некој негов концерт, ако веќе не била ![]() |
||
![]() |
||
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
|
ах...... треба да пишеш...благородник....спасува човечки животи....кражби.....итн итн....уметничка душа ...прави одлични слики со апарат ![]() |
||
![]() |
||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
|
vaka na prv pogled bi rekol retko pametna plavusha
![]() ![]() |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
![]() |
||
|
а за кого беше описов уствари
![]() |
||
![]() |
||
|
ЈА ПЛАВУША ???????? АУУУУУУУ КАКВА ГРЕШКА....БАШКА БАЦЕ ....МУШКО СУМ!!!! ![]() БАРЕМИ МИСЛАМ ДЕКА СУМ ![]() |
||
![]() |
||
|
ее ај не го лажи сега дека си мушко ![]() |
||
||
![]() |
||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
|
![]() ![]() |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 99100101102103 121> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |