|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 10051006100710081009 1869> |
Автор | ||||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...znaesh koj Guro?...onoj sho mu e ko surla...k.ro... |
||||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...me... |
||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
na koja disciplina ke se natprevaruvas Palestinec?
|
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...ti...???...well ok... |
||||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Подолго Црево.
|
||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
|
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...hehehehe...curiosity kill the cat... |
||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
|
||||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
....navodnuvanje vo dalecina... |
||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...aaaaaaa baba, kontra a?... |
||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a be...dobronameren sovet
|
||||
|
||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...ova ko onoj sho mu kazal komshjata deka e sramota da svrshue na terasa, deka go gledaat drugite, a on rekol, "SHO DA PRAAM BE KOMSHI DOKTOROT I REKOL NA ZENAMI ZA DA OSTANUE NONSTOP TRUDNA DA SVRSHUEM NADVOR... |
||||
Внеси реплика | страница <1 10051006100710081009 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |