IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 998999100010011002 2229>
Автор
Порака
trucker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 3571
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 12:05
Originally posted by marijana marijana напиша:

Originally posted by trucker trucker напиша:

POZDRAV DO SITE...POVTORNO.

Smile HER TRUCKER KAJ SI TI?

AREN?

Mary..super sum. funkcioniram, sostanoci, kafe...i taka...napreduvam vo kariera...ke mi zgolemat plata(redno bese)...sum se pokazal na site polinja, uste edno skalilo da pominam i se ke bide ok.

Vikendov zarabotiv "udarnicka znacka"...
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 12:06
Val... nokeska gledav emisija za masiranje... edna ja masiraa so perduv od paun...
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
ДимеБТ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2006
Поени: 1911
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 12:07
КАМИОНЏИЈО АКО САКАШ СНЕГ ДА НЕ РЕЧАМ ВО ДВОРОТ ДА ТИ ВРНЕ, БРРРРРРРРРРР
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!!
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 12:08
zmehcice...a lokacijata:Germany....pusta zelba ili realnost????Za Val:Bahamas e pusta zelba.....ne mrda taa od MKD......ali znae da sanjari,sekoja cest....!!!!!
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Dragonfly Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Локација: Germany
Поени: 719
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dragonfly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 12:08
Abe nemojte taka za snegot.
Jas go sakamTongue
Plus potoplo e koga ima sneg, nego suv stud, neli?!
Live long and prosper!!!
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 12:09
Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

CUCO,JAS SUM SAMO ZA KAJ VAS...AMA VO LETO NE BI IZDRZALA...

E DE PA I NIE IMAME PLANINA DEBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dragonfly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 12:11
Originally posted by kasper kasper напиша:

zmehcice...a lokacijata:Germany....pusta zelba ili realnost????Za Val:Bahamas e pusta zelba.....ne mrda taa od MKD......ali znae da sanjari,sekoja cest....!!!!!

Tuka sum vo DE...
No i jas sonuvam za eden BMW X5, no nemam...Tongue
No fantazijata nikoj nemoze da mi ja odzeme...TongueKako se vozam sekoja vecer, da vidis...na son...LOL
Live long and prosper!!!
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 12:11

AREN?

Mary..super sum. funkcioniram, sostanoci, kafe...i taka...napreduvam vo kariera...ke mi zgolemat plata(redno bese)...sum se pokazal na site polinja, uste edno skalilo da pominam i se ke bide ok.

Trucker....cestitki....zemaj ja znackata i doagaj ovde jas da te "udaram"........pa do koga be so tie komunisticki sranja....edinstvena nagrada za trudot se parite...zar uste veruvas vo tapkanja po ramo i prazni vetuvanja....gledaj do mah. da ti ja zgolemat platata...kakvi znacki,kakvi oreoli...Wink
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 12:11
Originally posted by Dragonfly Dragonfly напиша:

Jas go sakamTongue

Mene snegot me tera na slusanje muzika i ubavo raspolozenie...normalno ladno e, ali ima i drugi modeli na zagrevanje koi se preporacuvaat....na pr. greenje pod kebe.....
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 12:13

AREN?

AJ CESTITO ZA PLATA...SO ZDRAVJE DA SI AJ SLUZIS I DA BIDE PORASTOT NON-STOP VO ARITMETICKA LI GEOMETRISKA LI (KAKVA DAL GOSPOD) PROGRESIJA:))

A STO UDIRASE?LOLLOLLOL..TEPISI??LOL..ILI NA DRUGARTI NA POMOS?

A MOZEBI I NA VODNO "SMETOT" GO CISTESE?LOLLOL
Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 12:13

Kasper...samo sanjaram..

A TI ZAREM NEMAS SONISTA??

Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 12:13
KASPERCE....ne se zaletuvaj, prasaj prvo kakva "znacka" i za sto se dava taa.....hehe
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dragonfly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 12:14

Originally posted by Dragonfly Dragonfly напиша:

Jas go sakamTongue

Mene snegot me tera na slusanje muzika i ubavo raspolozenie...normalno ladno e, ali ima i drugi modeli na zagrevanje koi se preporacuvaat....na pr. greenje pod kebe.....

Sneg...Tongue
Se e ubavo i belo...Uste ako si na nekoja planina i skijas...mmm...pa pravis pauza, pa toplo cajce...so malce rum...mmm
Pa posle doma cebencetoTongue
Live long and prosper!!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2006 во 12:15
Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

Kasper...samo sanjaram..

A TI ZAREM NEMAS SONISTA??

LOLLOLLOL HEHHEH VAL, PA MENE ME SONUVA SEKOJA VECERLOLLOL

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 998999100010011002 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,531 секунди.