IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми фали, ми недостига
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми фали, ми недостига

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9899100101102 473>
Автор
Порака
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 18:18
retko sum doma i jas kalince , se negde sum samo ne doma , sega pijam edno grcko vino malku da mekneam
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 18:20
Originally posted by hektor hektor напиша:

retko sum doma i jas kalince , se negde sum samo ne doma , sega pijam edno grcko vino malku da mekneam
ne znaes kolku sakam da sum so tebe sea......pij i za mene tamu Tongue
jas vecer ne znam kaj ke odam i sto ke praam , ama mnogu mi se pie.....
kuliraj
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 18:22
trpenie,energija,da si ja vratam sposobnosta za krienje i lazenje...ovaka naebavConfused
respect my authoritaaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 18:30
ehhhhhhh kalince ne znaes kako mi falis ti mene da go podelam ova vino so tebe da te pogalam da te poljubam Embarrassed ke pijam so tebe ovaka , zemi i ti vino , na nekoj nacin sme povrzaniTongue(faking internet Tongue)
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 18:32
taka e heki.....eve i jas zemam casa vino.....ziveli Smile
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 18:39
cheers Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 11:33
sakam da im kazam na site dragi forumdzii deka mnogu mi falea izminative denovi.........mona liza, plavusa, flipsi, snegulka, bigg kiss, natalija, dana, delfin, hektor, babbyblue, maro........................HugHugHug
kuliraj
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 11:33
Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

sakam da im kazam na site dragi forumdzii deka mnogu mi falea izminative denovi.........mona liza, plavusa, flipsi, snegulka, bigg kiss, natalija, dana, delfin, hektor, babbyblue, maro........................HugHugHug
jas ne ????    Broken%20Heart
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 11:36
ima li potreba za tebe da kazam? Big%20smile
plus, staviv 3 tocki da se znae deka ne se samo tie, ima uste..........
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 11:38

Embarrassed znaci jas sum vo tie 3 tocki ??? Embarrassed Embarrassed Embarrassed 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 11:39
Originally posted by bone bone напиша:

Embarrassed znaci jas sum vo tie 3 tocki ??? Embarrassed Embarrassed Embarrassed 
i ti i uste nekolku luge ......Tongue
kuliraj
Кон врв
emilija 90 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2006
Поени: 776
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emilija 90 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 12:27
mi falat:plavusa,mona liza,big kiss,alekta,snegulka,babbyblue,kalina,carnation,maro,bone................
i site

Изменето од emilija 90 - 17.Декември.2006 во 12:29
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 13:16
eve sum jas Wink ako tolkuti falam Tongue
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 13:27
Originally posted by emilija 90 emilija 90 напиша:

mi falat:plavusa,mona liza,big kiss,alekta,snegulka,babbyblue,kalina,carnation,maro,bone................
i site
hi еве сум и јас
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9899100101102 473>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,282 секунди.