IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Исхрана и кулинарство
  Активни теми Активни теми RSS - Знаете ли да готвите!?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Знаете ли да готвите!?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 32>
Автор
Порака
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 13:54
Originally posted by beleg beleg напиша:

rano e za vino,cekaj do rucekLOLpa pravo vo restorant na ligniSushia eve i susi ke pomine

jas denes ke pravam krapce,e neli se pofaliv deka znam se da zgotvamLOL

Njam njam!

Veni Vidi Vici
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 18:36
Ajde,kade si???
Кон врв
batt's Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 2268
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај batt's Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2006 во 20:45
mmmmmmmmmmmm sto u'ba gibanica pravam :))))))
mmmmmmm, ete ti sega.........mi se prijade :))))))))))
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 09:12
jas bi pomagal vo kujna, ama sam ne bi gotvelBig smile, a benedikt ima interesna zabeleshkaLOL.
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 09:22
Originally posted by benedikt2 benedikt2 напиша:

Zensko sto ne znae da gotvi e ko podrum bez ajvar, koj saka aj nakaj mene na piroski-taze.
vo podrumite na denesnive zeni nema ajvar...nema nishtoLOLa i zosto samo zenata da gotvi...pa sama li jade ......
Кон врв
angelwings Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2005
Поени: 1927
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 11:15
znam da zgotvam  testenini , jajca i da svarm supa dosta e koa ke imam potreba ke naucam
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 11:22
Originally posted by kokolo kokolo напиша:

jas bi pomagal vo kujna, ama sam ne bi gotvelBig smile, a benedikt ima interesna zabeleshkaLOL.
pa jas vi vikam, koga sakate ajde na piroski
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 11:26
Originally posted by angelwings angelwings напиша:

znam da zgotvam  testenini , jajca i da svarm supa dosta e koa ke imam potreba ke naucam

taka e ...i mashkite treba da gotvat
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 11:28
epa i oni treba da gotvat. no ostanalo od porano-zena za vo kujna, maz za vo garaza. aj zamislete zena u vilkanizer!!!???
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 11:29
Кој спомна пирошкиTongue
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 11:30
Originally posted by bosab bosab напиша:

Êî¼ ñïîìíà ïèðîøêèTongue

LOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 11:40
mmmmmmmm.....so shto se vnatre? Tongue
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 11:43
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Originally posted by kokolo kokolo напиша:

pa jas vi vikam, koga sakate ajde na piroski
cuvaj mi od piroshkite, nemoj site da gi mushnishBig smile
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 11:44
he he...obavezno. gi pravam so sto kje mi poracat, i najubavi se topli...ne da se falam no nema koj ne gi saka moite piroski
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.