IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Лажење
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Лажење

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 24>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 14:11
Никогаш не лажам , ама има 2-3 работи кои тајно ги чувам и одбегнувам да ги признаам.

п.с. Искрена, поискрена здравје среќа
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 14:12
vo sekoja laga posto i vistina....

mrazam, koga nekoj me lazet, imam oset za toa! i do sega sekogas sum ja otkrila vistinata (pa vie mislete mu e )
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 14:25
сека , дај кажи ми како ти успева да ги осетиш кога  те лажат ?

мојот проблем е што не знам да лажам , така од дома ме имаат наученосреќа

Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 14:40
i taka treba Mona Liza!!! Ubavo te ucele
nemoza da kazam... toa e ednostavno oset... go osekam, koga ke me izlazet nekoj mu ja cetam lagata vo ocite
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 16:06
heh ubavo e taka sto mozes da procenis dali nekoj te laze ili ne,kamo site da mozevme....
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 21:22
...НИКОГАШ НЕ ЛАЖАМ КОГА СЕ РАБОТИ ЗА СЕРИОЗНИ И ВАЖНИ РАБОТИ,А ЛАЖАМ КОГА НА НЕКОГО ТРЕБА ДА МУ СЕ ПОМОГНЕ,МАКАР ДАВАЈЌИ МУ И ЛАЖНА НАДЕЖ..(ОВА НЕ ВАЖИ АКО ТРЕБА ДА ДОНЕСЕ ВАЖНИ И ЛИЧНИ ОДЛУКИ..ТУКА НЕМА ЛАЖЕЊЕ..ПОДОБРО ЌЕ ПРЕМОЛЧАМ!)
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 21:50
Originally posted by NiNa1 NiNa1 напиша:

Сте биле ли излажани од некого, зошто и дали сте успеале у лагата? 
  Ја никогаш не сум дозволувала да сум излажѓана и да ме излажале за глупости. И сум успеала некогаш.Многу поретко да сум била излажана.

Лошо формулирано прашање. Прво е дали сум била излажана од некого а потоа дали сум успеал во лагата како јас да сум излажалазбунетост

Но еве вака:
1. Дека сум била излажана, сум била, не еднаш, но мнооооогу пати. И којзнае уште колку ќе бидам. Зошто тие кои ме излажале успеале, па незнам, веројатно затоа што ја искористиле мојата доверба.
2. Јас не лажам.

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
iva_hot69 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Поени: 204
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iva_hot69 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 23:24
Originally posted by NiNa1 NiNa1 напиша:

Сте биле ли излажани од некого, зошто и дали сте успеале у лагата?

Ја никогаш не сум дозволувала да сум излажѓана и да ме излажале за глупости. И сум успеала некогаш.Многу поретко да сум била излажана.

a be aj sto znaes ti,detence si seuste...ona znaela za lazenje
Кон врв
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 04:53
ne lazam no me imaat izlazano,no vtora sansa nemale toa da go storat
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 10:41
Ja gi lazam dodeka mi daat i poslem dvaesetina pati, ja kazuvam vistinata
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 12:54
aj bravo
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 14:05
sum bila izlazana i cel zivot ziveam vo lagi,a lagata znae da povreduva
i mi se slucilo da izlazam,no nikako onie koi gi sakam i cenam
sepak nema ni covek koj ne izlazil nekogo do sega
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 14:28
Сум била лажена,ме лажеле,а јас сум им верувала...и се било во ред додека не разберев дека ме излажале...а тогаш зависно од величината и сериозноста на лагата сум простувала или сум продолжувала понатаму побогата за едно лошо искуство.
Што се однесува до мене...лажам,не е дека не лажам,но тоа се некои ситни лаги кои и да бидат откриени нема да ми наштетат и кои најчесто ги кажувам бидејки мислам дека во тој момент ќе делуваат позитивно
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 15:55
LAZAT MALITE
LAZAT SITNITE
LAZAT BEDNITE
LAZAT PILISTARITE

ZOSTO LAZAT???збунетост
ZA DA "BIDAT" POGOLEMI

I IAKO VO MOMENTOT IMAAT GRIZA NA SOVEST
SEPAK LAZAT
ZASTO ZELBATA DA SE BIDE JAK FRAER
E STRAAAASNO PRIVLECNAнамигнување
UUUU....BOZE, BOZE KOLKU E PRIVLECNA.....
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.