|
ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ |
Внеси реплика | страница <1 89101112 14> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa kazi be Novace, kazi, ete bidi TI toj sto ke kaze.
|
||
Mihajlov
Група ДУДЛАЧ Регистриран: 28.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да знае, можеби и ќе ти каже. |
||
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Продолжете вие да го слушате Љубчо и далеку ќе стигнете. Тоа лајно, заедно со празните глави што го поддржуваа ќе има почесно место во историјата на пропаста на македонската држава.
|
||
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BEZ KVALIFIKACII MOLAM
|
||
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А кој тоа и што квалифицира?
|
||
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Самиот ќе ни се јави...знае тој..
пс
Баш затоа и насекаде го нарекуваат неутраљен комуњар???
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДАЛИ ЈА ЧУВАТЕ ТАПИЈАТА ЗА СОПСТВЕНОСТ НА ТЕТОВСКОТО КАЛЕ?
ДАЛИ МОЖЕ ДА ВИ ДАДЕ НЕКОЈ НЕШТО ПОВЕЌЕ ОД СОПСТВЕНАТА ЗЕМЈА? ОВДЕ ДА НЕ БЕВТЕ УГНЕТУВАНИ ШТО СИ ЗАМИНАВТЕ? ЈЕС ДА БУГАРИЈА Е ВО ЕВРОПА НО ВИЕ СТАНАВТЕ ГОСПОДИН БЛАГОДАРЕНИЕ НА МАКЕДОНСКИТ НАРОД И ПОТЕКЛО,А ТАМУ ЗАМИНАВТЕ САМО ДА УЖИВАТЕ (СО СЕТО ОНА ШТО НА ЕДЕН НАЧИН НЕ Е ВАШЕ)..... ЗАСРАМЕТЕСЕ................. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
bugar
Сениор Бугараш Регистриран: 28.Ноември.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хехехехехе..
Тој не знае што значи тој глагол...
Драги мој Орлов!
|
||
Јас сум си бугараш.
Кој верува - нека верува. А кој не верува - нека не верува! По националност Турко-Татаро-Монголо-Афганистанец!(Со декрет на Boogie) |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....СЕ ШАЛАМ ПО ФОРУМОВ,НО ДЕНЕШНАВА ИЗЈАВА НА ,,БИВШИОТ",МАКЕДОНЕЦ,НЕКАКО НЕ МИ ОДИ ВО ПАМЕТ...!!!ЗА ШТО СЕ РАБОТИ....???КРИТИКУВАЈТЕ МЕ МЕНЕ ,АКО НЕ РАЗБИРАМ ШТО ЗБОРУВА...!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova ne e izjava na Ljubco Georgievski, ova e poraka ispratena preku nego, i mosne, mosne strasno zvuci, iako na prv pogled site ne faka bes od dve pricini:
Prvata deka se raboti za nekakvo si solomonsko resenie na nametnatiot problem so imeto; Vtorata pricina sto seto ova e kazano od Ljubco Georgievski; Sega site ke go napadneme, i ke se izgubime vo navredite kon nego, no, ima tuka edno golemo NO, Georgievski bese edinstveniot politicar sto sekogas ja soopstuvase vistinata, onaka surovo i izvorno, kolku bolna i da bila, a nie, normalno neveruvajki mu, se smeevme. Tokmu ova negova osobina, da bide bez pardon, i so lesnotija da kazuva mosne cuvstvitelni i seriozni nesta, mene, iskrena da bidam, mi sozdava neprijatno cuvstvo. Toj nikogas ne kazuva nekoi raboti tuku taka, kolku da se kazat ili vo sovetodavna uloga, tuku dobro znae i go vladee ona sto go govori, taka da i ovaa negova izjava, e strasna i porazitelna za nas, ne od pricini sto e izjavena od eden ex-premier na Makedonija, ne od pricina sto se drznuva da govori za "dobra ponuda" so koja treba da si go smenime imeto na nasata tatkovina, tuku poradi toa sto sigurno ima solidna podloga za dadenata izjava. |
||
RM
Група Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тој ја соопштуваше вистинската политика на ДПМНЕ и сеуште ја соопштува. Еден ден ќе ви текне , ама касно ќе во биде.
|
||
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ИМА НЕШТО ВИСТИНА ВО ОВИЕ РЕДОВИ,НО НАВИСТИНА НЕ МОЖАМ ДА СЕ СЛОЖАМ И ДА Е ТАКА!!КОЛКУ И ДА ЗВУЧИ РЕАЛНО ,НЕ ТРЕБА ДА СЕ ЗАСТАНЕ НА ПАТОТ ЗА ОСТВАРУВАЊЕ НА ПОБЕДАТА ВО БОРБАТА СО ,,ОНИЕ"ЗА ИМЕТО!!!ВО ИЗЈАВАТА НА ,,ОНОЈ"(Љ.Б),ПРЕПОЗНАВАМ КАПИТУЛАЦИЈА(МОЖЕ ЛОШО ГО РАЗБРАВ..)НО МИ ЗВУЧИ СЛИЧНО КАКО И ПРЕДЛОГОТ ЗА ПОДЕЛБАТА НА МАКОДОНИЈА ОД ПРЕД НЕКОЛКУ ГОДИНИ(СО,,МАКЕДОНСКИ ЅИД...),ИДЕЈА ЗА КОЈА СЕ КРЕНА МНОГУ ПРАШИНА, КОЈА ДЕНЕС ЗА МНОГУМИНА МОЖЕБИ Е ВО РЕД(ЗА МЕНЕ -НЕ),СО ОГЛЕД НА НАСТАНИТЕ ШТО СЕ СЛУЧИЈА ПОДОЦНА!!!ОВАКВИТЕ ИЗЈАВИ,ЈАС ГИ НАРЕКУВАМ ,,ПУШТАЊЕ БУБАЧКА"...,МНОГУ ВЛИЈААТ ВРЗ РАЗВОЈОТ НА НАСТАНИТЕ ПОДОЦНА,И МОЖАТ ДА ЈА СМЕНАТ ПОЗИЦИЈАТА ВО ПРЕГОВОРИТЕ....!!!..ВО СМИСЛА...КОГА ТОЈ(БИВШИОТ НИ ПРЕМИЕР) МОЖЕ ТАКА...ШТО ПА ЈАС ЌЕ МУ МИСЛАМ.!!! Изменето од zagor - 17.Декември.2007 во 22:49 |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |