IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 14>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2007 во 15:29
Pa kazi be Novace, kazi, ete bidi TI toj sto ke kaze.
Кон врв
Mihajlov Кликни и види ги опциите
Група
Група

ДУДЛАЧ

Регистриран: 28.Јуни.2007
Поени: 47
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mihajlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2007 во 16:30
Originally posted by moira moira напиша:

Да знае, можеби и ќе ти каже.
Кон врв
Nee*amAnderskor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Ноември.2005
Локација: Canada
Поени: 291
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nee*amAnderskor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2007 во 17:01
Originally posted by adoks adoks напиша:

A jas povtorno ke prasam zarem samo georgievski e so dvojno drzavjanstvo vo nasava drzava, a ako sakas eve ke go stesnime krugot, vo parlamentot?
Pa nie imavme pretsedatel na drzava koj nemase ni licna karta ni drzavjanstvo makedonsko!!! Toa ne smetase neli?
Uckite vo parlamentot koi isto taka imaat dvojni drzavjanstva, a ne go ni govorat makedonskiot jazik, ne ti smetaat? Vo drzavava samo Georgievski na site ni smeta, ni pretstavuva golem problem. E pa ete resi da si odi i od toa napravivme problem neli, i toa ni smeta?
Eh, Biserce, Biserce..........

Многу убаво кажано „моира„. На другите политичари не ни сметаат двојните државјанства, само неговото ни смета.
А, кога Македонците земаа бугарски пасоши и одамна пред Љубчо, тогаш „к*ро„ не ги болеше. Се правеа како ништо да не се случува во Македонија. И штом Љубчо зема, ајдеее одма паника. Тогаш им текна дека во Македонија нема „државна сигурност„ и народот си бара чаре. Да го слушаме внимателно што ни кажува Љубчо Георгиевски и да дебатираме, разговараме, размислуваме...Оти многу лошо ни се пишува...

Продолжете вие да го слушате Љубчо и далеку ќе стигнете. Тоа лајно, заедно со празните глави што го поддржуваа ќе има почесно место во историјата на пропаста на македонската држава. 

No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2007 во 17:07
BEZ KVALIFIKACII MOLAM
Кон врв
Nee*amAnderskor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Ноември.2005
Локација: Canada
Поени: 291
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nee*amAnderskor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2007 во 17:12

BEZ KVALIFIKACII MOLAM

А кој тоа и што квалифицира?

No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2007 во 18:04

Самиот ќе ни се јави...знае тој..
пс
Баш затоа и насекаде го нарекуваат неутраљен комуњар???
голема%20насмевка
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2007 во 18:07
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2007 во 21:25

голема%20насмевканамигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2007 во 13:18
ДАЛИ ЈА ЧУВАТЕ ТАПИЈАТА ЗА СОПСТВЕНОСТ НА ТЕТОВСКОТО КАЛЕ?
ДАЛИ МОЖЕ ДА ВИ ДАДЕ НЕКОЈ НЕШТО ПОВЕЌЕ ОД СОПСТВЕНАТА ЗЕМЈА?
ОВДЕ ДА НЕ БЕВТЕ УГНЕТУВАНИ ШТО СИ ЗАМИНАВТЕ?
ЈЕС ДА БУГАРИЈА Е ВО ЕВРОПА НО ВИЕ СТАНАВТЕ ГОСПОДИН БЛАГОДАРЕНИЕ НА МАКЕДОНСКИТ НАРОД И ПОТЕКЛО,А ТАМУ ЗАМИНАВТЕ САМО ДА УЖИВАТЕ (СО СЕТО ОНА ШТО НА ЕДЕН НАЧИН НЕ Е ВАШЕ).....
ЗАСРАМЕТЕСЕ.................
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
bugar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бугараш

Регистриран: 28.Ноември.2006
Локација: Australia
Поени: 52
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bugar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2007 во 13:34
хехехехехе..
Тој не знае што значи тој глагол...
Драги мој Орлов!

Јас сум си бугараш.
Кој верува - нека верува. А кој не верува - нека не верува!
По националност Турко-Татаро-Монголо-Афганистанец!(Со декрет на Boogie)

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 18:12
....СЕ ШАЛАМ ПО ФОРУМОВ,НО ДЕНЕШНАВА ИЗЈАВА НА ,,БИВШИОТ",МАКЕДОНЕЦ,НЕКАКО НЕ МИ ОДИ ВО ПАМЕТ...!!!ЗА ШТО СЕ РАБОТИ....???КРИТИКУВАЈТЕ МЕ МЕНЕ ,АКО НЕ РАЗБИРАМ ШТО ЗБОРУВА...!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 22:12
Ova ne e izjava na Ljubco Georgievski, ova e poraka ispratena preku nego, i mosne, mosne strasno zvuci, iako na prv pogled site ne faka bes od dve pricini:
Prvata deka se raboti za nekakvo si solomonsko resenie na nametnatiot problem so imeto;
Vtorata pricina sto seto ova e kazano od Ljubco Georgievski;

Sega site ke go napadneme, i ke se izgubime vo navredite kon nego, no, ima tuka edno golemo NO, Georgievski bese edinstveniot politicar sto sekogas ja soopstuvase vistinata, onaka surovo i izvorno, kolku bolna i da bila, a nie, normalno neveruvajki mu, se smeevme. Tokmu ova negova osobina, da bide bez pardon, i so lesnotija da kazuva mosne cuvstvitelni i seriozni nesta, mene, iskrena da bidam, mi sozdava neprijatno cuvstvo. Toj nikogas ne kazuva nekoi raboti tuku taka, kolku da se kazat ili vo sovetodavna uloga, tuku dobro znae i go vladee ona sto go govori, taka da i ovaa negova izjava, e strasna i porazitelna za nas, ne od pricini sto e izjavena od eden ex-premier na Makedonija, ne od pricina sto se drznuva da govori za "dobra ponuda" so koja treba da si go smenime imeto na nasata tatkovina, tuku poradi toa sto sigurno ima solidna podloga za dadenata izjava.
Кон врв
RM Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 36
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RM Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 22:19
Тој ја соопштуваше вистинската политика на ДПМНЕ и сеуште ја соопштува. Еден ден ќе ви текне , ама касно ќе во биде.
@РЕПУБЛИКА@МАКЕДОНИЈА@
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 22:46

Ova ne e izjava na Ljubco Georgievski, ova e poraka ispratena preku nego, i mosne, mosne strasno zvuci, iako na prv pogled site ne faka bes od dve pricini:
Prvata deka se raboti za nekakvo si solomonsko resenie na nametnatiot problem so imeto;
Vtorata pricina sto seto ova e kazano od Ljubco Georgievski;

Sega site ke go napadneme, i ke se izgubime vo navredite kon nego, no, ima tuka edno golemo NO, Georgievski bese edinstveniot politicar sto sekogas ja soopstuvase vistinata, onaka surovo i izvorno, kolku bolna i da bila, a nie, normalno neveruvajki mu, se smeevme. Tokmu ova negova osobina, da bide bez pardon, i so lesnotija da kazuva mosne cuvstvitelni i seriozni nesta, mene, iskrena da bidam, mi sozdava neprijatno cuvstvo. Toj nikogas ne kazuva nekoi raboti tuku taka, kolku da se kazat ili vo sovetodavna uloga, tuku dobro znae i go vladee ona sto go govori, taka da i ovaa negova izjava, e strasna i porazitelna za nas, ne od pricini sto e izjavena od eden ex-premier na Makedonija, ne od pricina sto se drznuva da govori za "dobra ponuda" so koja treba da si go smenime imeto na nasata tatkovina, tuku poradi toa sto sigurno ima solidna podloga za dadenata izjava.

ИМА НЕШТО ВИСТИНА ВО ОВИЕ РЕДОВИ,НО НАВИСТИНА НЕ МОЖАМ ДА СЕ СЛОЖАМ И ДА Е ТАКА!!КОЛКУ И ДА ЗВУЧИ РЕАЛНО ,НЕ ТРЕБА ДА СЕ ЗАСТАНЕ НА ПАТОТ ЗА ОСТВАРУВАЊЕ НА ПОБЕДАТА ВО БОРБАТА СО ,,ОНИЕ"ЗА ИМЕТО!!!ВО ИЗЈАВАТА НА ,,ОНОЈ"(Љ.Б),ПРЕПОЗНАВАМ КАПИТУЛАЦИЈА(МОЖЕ ЛОШО ГО РАЗБРАВ..)НО МИ ЗВУЧИ СЛИЧНО КАКО И ПРЕДЛОГОТ ЗА ПОДЕЛБАТА НА МАКОДОНИЈА ОД ПРЕД НЕКОЛКУ ГОДИНИ(СО,,МАКЕДОНСКИ ЅИД...),ИДЕЈА ЗА КОЈА СЕ КРЕНА МНОГУ ПРАШИНА, КОЈА ДЕНЕС ЗА МНОГУМИНА МОЖЕБИ Е ВО РЕД(ЗА МЕНЕ -НЕ),СО ОГЛЕД НА НАСТАНИТЕ ШТО СЕ СЛУЧИЈА ПОДОЦНА!!!ОВАКВИТЕ ИЗЈАВИ,ЈАС ГИ НАРЕКУВАМ ,,ПУШТАЊЕ БУБАЧКА"...,МНОГУ ВЛИЈААТ ВРЗ РАЗВОЈОТ НА НАСТАНИТЕ ПОДОЦНА,И МОЖАТ ДА ЈА СМЕНАТ ПОЗИЦИЈАТА ВО ПРЕГОВОРИТЕ....!!!..ВО СМИСЛА...КОГА ТОЈ(БИВШИОТ НИ ПРЕМИЕР) МОЖЕ ТАКА...ШТО ПА ЈАС ЌЕ МУ МИСЛАМ.!!!

Изменето од zagor - 17.Декември.2007 во 22:49
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.