IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - AFTER "FORUM" PARTY
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

AFTER "FORUM" PARTY

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 21>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 21:54
не се тука певај голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 21:58
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

Originally posted by anakin anakin напиша:

i jas bev no nikoj ne me primeti
nitu kelnerovтага

ne zezaj...tebe ne te spomnaa ni deka doagas...a kade bese ti?збунетостзбунетост

kaj si videl da se spomnuva nevidlivтага
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 21:58
диогенннннн
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:01
blueprayer..ajde od prva pogodi so kogo denes u Plaza de Toros piev kafe?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:02
со малата од Кастро??? голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:04
аплауз 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:05
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

со малата од Кастро??? голема%20насмевка

ja zezna? изненадување
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:06
и и и ??? што се деси?? ајде пријавувај.....голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:08
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

и и и ??? што се деси?? ајде пријавувај.....голема%20насмевка

taa se nadeva a toj..... ja zezna

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:11
eve sleduva izvestajot...bev na faks..koga mi se javi za na kafe...se cekavme kaj Holidej In..bevme u Plaza.....sega na kratko...u sema bila so nekoj..ali i bil monoton..jas sum i bil..pazi ke ja citiram"bas lud...po merka..onakov decko ko sto i treba"..a jas ne sakav da ja lazam.. i kazav..deka i pokraj sto imav dlgfa vrska so devojka sepak sum gay...A malata mrtva ladna mi vka..Pa..sto?...i jas sum bisexualka..mene ne mi smeta sto si gay..se dodeka ti se dopagam i mislis deka moze da se desi nesto megu nas ...jas ostanav ма%20ајде...me sokirase....uh..kakvi ocinja ubavi ima..i da vi priznaam..se ljubakavme...i toa dosta.. dolgo црвенеење
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:13
двоцеФки
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:13
глупирањема%20ајде морам да признаам имаш прекрасен вкус за жени.....девојчица ипол беше (мада 2 глави пониска од мене, не знам длаи ја сум висока или жениве се ниски голема%20насмевка) лелееее значи стварно се може да се деси на форумска журка а?? баш ми е мило срц...пробај ниш нема да загубиш.големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:15
ne mi se veruva deka ova si go napisal
ne deka ova ne e super
super e
no nemoj drug pat
ne e fer -- prema neja
da pisuvas gacki i stracki intimni

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:15
Originally posted by anakin anakin напиша:

ne mi se veruva deka ova si go napisal
ne deka ova ne e super
super e
no nemoj drug pat
ne e fer -- prema neja
da pisuvas gacki i stracki intimni

срц тој не спомна имиња големо%20гушкање

Изменето од blueprayer - 11.Февруари.2008 во 22:16
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.