![]() |
|
Постои ли верен маж |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 84> |
Автор | ||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
verni?,...shto ke mi se tie,...neverni mi trebaat,...
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Trilili ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
|
ja pa mislev da ostanam vo temata!ali i toa sto vikas mozda i neverni apacinki ne se von tema!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Постои верен маж, само ако има вистинска жена со него. Е, сега прашање е дали постои таква жена?
|
||
![]() |
||
bissan ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Јули.2007 Локација: Belgium Статус: Офлајн Поени: 6 |
|
Postoi veren maz
PAlestinec a shto e za tebe verna zena?????
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Нема такви умреа.
|
||
![]() |
||
Ангелче ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
|
Postoi veren maz, ama tesko se naogja poso ne mu pisuva na celoto deka e veren
![]() ![]() |
||
1 2 3
|
||
![]() |
||
SABINA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
|
abe i nie devojkite sme malku problematicni ja znaete pesnata
veran si mi dosadan mislis da si normalan
e ako ni e veren togas dosaden ke ni bide
![]() |
||
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
||
![]() |
||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
|
Haahah
![]() |
||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||
![]() |
||
SABINA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
|
znam goddes deka sum vo pravo taka e
![]() ![]() |
||
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
||
![]() |
||
zlatko cernobil ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
|
Edinstveniot prezivean sum jas
|
||
A.Z.
|
||
![]() |
||
|
Значи ти си Адам, ама од Говрлево.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
sekoj nefaten maz na delo e veren--- nepriznavat niso
a najcesta replika e-- Ej da ti objasnam ova ne e taka kako so izgleda pa kje se izvadi vo najlos slucaj na FATA MORGANA taka da site se verni--- normalno tie so kje se izvlecat--- |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
^PlavuSha ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
HAHAHAHAHAHA!!!
ne deka postoi veren maz ama za toa se zenite za go napravat veren so svojata ume6nost na zaveduvanje.......... |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |