IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Каков секс преферирате??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каков секс преферирате??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 14>
Прашање: Каков секс преферирате?
Одговор Гласови Статистика
36 [59,02%]
2 [3,28%]
5 [8,20%]
0 [0,00%]
3 [4,92%]
15 [24,59%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
panter123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2010
Статус: Офлајн
Поени: 15783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај panter123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 18:33
mackice jas tvojot odgovor go procitav, megutoa samiot odgovor e daden vo tvoj svojstven diplpmatski stil, na dekoj nacin e dvosmislen ostavas prostor za dilema i razmisluvanje   
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 18:39
Originally posted by panter123 panter123 напиша:

mackice jas tvojot odgovor go procitav, megutoa samiot odgovor e daden vo tvoj svojstven diplpmatski stil, na dekoj nacin e dvosmislen ostavas prostor za dilema i razmisluvanje   

e gledas kako si legnujes poleka na brasnoto голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 19:47
anakin ...
panter...просторот за дилема и размислување е всушност простор што е намерно оставен...тоа се вика ФАНТАЗИЈА
Кон врв
bingo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јануари.2010
Поени: 2522
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 19:55
ја не су одавде па ке ве мола да му кажете каков е тој вагиналниот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај panter123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 19:59
e vaka so ova doobjasnuvanje se mi stana jasno, poveke nemam dilema okolu tvoite vkusovi koga e seksot vo prasanje, fantazijata e mnogu vazna potrebna i korisna, dokolku ja nema seksot stanuva rutina i se pretvora vo monotona aktivnost
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 20:18
da ne si kolekcioner na vkusovite na forumdzijkite? плазење
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 20:23
Wow Panter... te molam debatiraj na LP so clenovite... nemoj diskusii i debati da kreiras po temite... Ako ti e tolku dojdeno, na LP prasaj gi clenkite se sto te interesira, ne tuku vrti kako kisa oko kraguevca...
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 20:25
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Wow Panter... te molam debatiraj na LP so clenovite... nemoj diskusii i debati da kreiras po temite... Ako ti e tolku dojdeno, na LP prasaj gi clenkite se sto te interesira, ne tuku vrti kako kisa oko kraguevca...

taka be moderatore
ama kako nie kje znaeme za afiniteti na forumdijkite ako pantero ne pita javno
aj ne zezaj, ova e seirdziska tema bre големо%20гушкање

Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 20:34
Abe jas razbiram deka ova e seirdziska tema, ama premnogu debatiranja doveduvaat do nervoza... vrti, vrti, vrti... abe prasaj si direktno... i ke ne postedi i nas... голема%20насмевка
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 20:49
vrti vrti ne se trtiголема%20насмевка

Кон врв
Гостин
Гостин

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 22:14
сепак мислам дека пантеров сака нешто со мене 22 пораки...80% насочени кон мене
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај panter123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 23:18
mackice sega svati deka sakam da imam nesto so tebe tvojata intelegencija smisla za humor ostro i luto jazice te pravat posebno privlecna i atraktivna ti si son na sekoj maz, a sega nesto vo vrska so temata rezultatite vo anketata ne se mnogu verodostojni i validni poradi maliot broj na glasovi ne pretstavuvaat reprezentativen primerok vrz osnova na sto mozeme da doneseme relevanten zaklucok za preferenciite na raznite tipovi na seks primer samo 2 glasa ima za oralen seks ili nekade okolu 4% sto e apsolutno nerealno dodeka za analen ima pet glasa ili 10% sto e isto taka nerealno neobjektivno statistikata na svetsko nivo pokazuva nesto sosema drugo golem broj na studii istrazuvanja koi se sprovedeni od oblasta na seksot pokazuvaat deka najpoveke ili nekade nad 90% od heteroseksualnite parovi praktikuvaat vaginalen ili klasicen konvencionalen seks, oralniot seks go praktikuvaat isto taka nad 85% od parovite dodeka analniot go praktikuvaat znacitelno pomal broj parovi okolu 30-35% so tendencija na porast.iako kaj nas ne se sprovedeni nekoi poopsezni studii od ovaa oblast sostojbata korespondira so onaa na svetsko nivo.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 23:24
Originally posted by ma4kica ma4kica напиша:

сепак мислам дека пантеров сака нешто со мене 22 пораки...80% насочени кон мене

a zamisli avatarot da ti bil vrvka od tanga
so procent kje bese togaj? газење%20од%20смеење

Кон врв
Гостин
Гостин

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 23:38
Originally posted by panter123 panter123 напиша:

mackice sega svati deka sakam da imam nesto so tebe tvojata intelegencija smisla za humor ostro i luto jazice te pravat posebno privlecna i atraktivna ti si son na sekoj maz, a sega nesto vo vrska so temata rezultatite vo anketata ne se mnogu verodostojni i validni poradi maliot broj na glasovi ne pretstavuvaat reprezentativen primerok vrz osnova na sto mozeme da doneseme relevanten zaklucok za preferenciite na raznite tipovi na seks primer samo 2 glasa ima za oralen seks ili nekade okolu 4% sto e apsolutno nerealno dodeka za analen ima pet glasa ili 10% sto e isto taka nerealno neobjektivno statistikata na svetsko nivo pokazuva nesto sosema drugo golem broj na studii istrazuvanja koi se sprovedeni od oblasta na seksot pokazuvaat deka najpoveke ili nekade nad 90% od heteroseksualnite parovi praktikuvaat vaginalen ili klasicen konvencionalen seks, oralniot seks go praktikuvaat isto taka nad 85% od parovite dodeka analniot go praktikuvaat znacitelno pomal broj parovi okolu 30-35% so tendencija na porast.iako kaj nas ne se sprovedeni nekoi poopsezni studii od ovaa oblast sostojbata korespondira so onaa na svetsko nivo.

...па макар и да ми го избришат постот морав да се изнасмеам тоооолку многу...а можеби и повеќе ...

ако сум сон на секој маж..повели сонувај ме..острото јазиче е остро бидејки не го пикам секаде..а за мојата смисла за хумор си виновен ти

што се однесува на темава..анкетава е направена за да одговпрат тие што сакаат..а не сите..затоа и процентите се такви какви што се...
во врска со овие процентиве што ги напиша...на светско ниво... мислам дека ако кај нас се спроведе ваква анкета околу 5-6% од анкетираните ќе се изјаснат...тоа е македончето во нас ...во врска со аналниов.. 35%...многу ми се гледа..тоа значи дека секоја трета имала анален секс..а сите се прават светици...пуу срам да им е ...

како и да се свртиш *******......така да ...како и да земеш, вагиналниот е сепак најзастапен..без дискусија ..... и то ....уствари не е то...уште малку да се окезам јас ...

п.с. анакин...тогаш 100%...гарантирам јас

Изменето од ma4kica - 25.Мај.2010 во 23:39
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.