|
Приватни или Државни факултети? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 31> |
Автор | |||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kade e polesno zosto ionaka poveke od pola od materijalot nema vrska so realnosta
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E da e samo pola materijal, ke im prostime-hristijanski e da prostuvas. Na drzavnite fakulteti, barem so onie koi imam kontakt- 80% od predmetite se na teoretska osnova- a 20 % praksa.Nikoj ne ja negira teorijata-ama istoriskiot razvoj od 13 vek - do sega nema mnogu da mu pomogne na studentot-a ponatamu i na prakticarot. Jas imav profesor shto vikase deka ako ne naucis teorijata na Pijaze nikogas nema da mozes da rabotis so luge, a od 30 predmeti shto gi ucev imase minimum 10 teoreticari od minatite vekovi- a nieden od deneshninata....
|
|||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa eve i ja ti kazuvam deka ne zborev za stulov i ja imam zivi primeri po sum na drzaven deka e taka ok ne na site ali na nekoi fakulteti eve na primer sestrami na drzaven zavrsi za 4 godini vonredno ednas mesecno ucese i ednas mesecno na fakultet ideSe taka da EDNO E JASNO DEKA SITE PRIVATNI FAKULTETI NE SE ISTI AI SITE DRZAVNI FAKULTETI NE SE ISTI... ti mi kaza za stulov deka ne e taka a od kaj znaes na drugite privatni kako e taka da kuti... A SEGA SESTRO??? |
|||
speed
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не се сите исти еве им амислење дека на Европски се проаѓа онака а НЕМА ВРСКА!! се си зависи и колку па имаш капацитет а и време и желба да улагаш за самиот факс
|
|||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
[
pa eve i ja ti kazuvam deka ne zborev za stulov i ja imam zivi primeri po sum na drzaven deka e taka ok ne na site ali na nekoi fakulteti eve na primer sestrami na drzaven zavrsi za 4 godini vonredno ednas mesecno ucese i ednas mesecno na fakultet ideSe taka da EDNO E JASNO DEKA SITE PRIVATNI FAKULTETI NE SE ISTI AI SITE DRZAVNI FAKULTETI NE SE ISTI... ti mi kaza za stulov deka ne e taka a od kaj znaes na drugite privatni kako e taka da kuti... A SEGA SESTRO??? [/QUOTE] Ubavo znam,bratuced mi studira na fon,ke zavrsi godinava,a nema kniga u race fateno...Taka da ti kuti i da ne navleguvame u zlobna diskusija ...
Изменето од topsexy - 06.Април.2008 во 16:45 |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако имаш пари слобдно оди на кој сакаш. Доколку немаш седиси мирно оти и на едниот и на другиот треба пари со товари.
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ubavo znam,brat mi studira na fon,ke zavrsi godinava,a nema kniga u race fateno...Taka da ti kuti i da ne navleguvame u zlobna diskusija ... [/QUOTE]ne znam zaso ja svakas kao zlobna diskusija niso nema zlobno tuka a ko ti si zlobna toa e drugo samo sborime a zborot slobno so go upotrebi ne ti e soodveten za toa za so zborevme po so ne si vo pravo poveke od mene... |
|||
speed
|
|||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Има бре. У София. В СУ "Св. Климент Охридски". Ей ти линк: http://fjmk.atspace.com/jurnalistika.html P.S. И не е скъпо. И весела коледа на всички македонци. По-късно ще пия едно вино за македонци и Македония . Изменето од ntg2003 - 21.Декември.2007 во 10:02 |
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Леле ќе се одлучам ли и јас веќе еднаш? Ова ќе биде долга година на размислување...
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се е исо. Секаде бараат пари. Толу се професорите лакоми што границите ги поминаа и тоа без виза.
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nee isto...na nieden privaten fakultet
profesorite ne baraat pari...
se plaka samo godisna skolarina...
|
|||
the eye
Група Регистриран: 30.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Temava bese privaten ili drzaven faks neli?
jas sum za privaten
|
|||
jasmina trpeska
Нов член Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
privaten ili drzaven faks?
sepak treba malce da se orientirame kon toa dali sme za pokvalitetno i ponekvalitetno kupeno znaenje, sepak doklolku toj privaten fakultet nudi pokvalitetno znaeneje, a normalno dokolku sum vo moznost da odam vo toj faks normalno deka bi s eodlucila za toj faks, no sepak vo zavisnost od toa smetam deka tokmu privatnite fakulteti se tie koi sto nudat podobra idnina vo smisla za nadvor, no sepak ona vistinsko znaeneje ni go nudat samo drzavnite fakulteti, taka da ja sum sepak za drzaven fakultet, no takov sto nudi podobra idnina ne samo nadvor tuku i kaj nas! |
|||
PRVO DOKAZI SE< PA FALI SE!!!
|
|||
mornar.
Нов член Регистриран: 21.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pari, pari i pariiiiiiiiiiiiii, a potoa odkako toa go imash isto tie kade.
parite go vrtat svetot. |
|||
,,VO DRZAVA KAKO NASHAVA VISTINATA E TOLKU DRAGOCENA, TAKA SHTO SEKOGASH MORA DA BIDE VO PRIDRUZBA SO TLESNATA STRAZJA NA LAGATA,,
|
|||
Внеси реплика | страница <1 89101112 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |