IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Приватни или Државни факултети?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Приватни или Државни факултети?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 31>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 23:23
Kade e polesno zosto ionaka poveke od pola od materijalot nema vrska so realnosta
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2007 во 07:59
E da e samo pola materijal, ke im prostime-hristijanski e da prostuvas. Na drzavnite fakulteti, barem so onie koi imam kontakt- 80% od predmetite se na teoretska osnova- a 20 % praksa.Nikoj ne ja negira teorijata-ama istoriskiot razvoj od 13 vek - do sega nema mnogu da mu pomogne na studentot-a ponatamu i na prakticarot. Jas imav profesor shto vikase deka ako ne naucis teorijata na Pijaze nikogas nema da mozes da rabotis so luge, a od 30 predmeti shto gi ucev imase minimum 10 teoreticari od minatite vekovi- a nieden od deneshninata....
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 12:35
Originally posted by topsexy topsexy напиша:

Originally posted by speed speed напиша:

PA kako da vi kazam-SAMO NA PRIVATNI!!!!ke dades iljada-dve iljadi evra poveke,ali bez nerva ke zavrsis...nema da imas pobelena kosa koga ke treba da ides da baras rabota...ha ha

a so mislis deka na drzavnite site studenti se utepuvaat od ucenje???
ima vrski sestro i sl raboti taka da moze i po crna da ti bide kosata od nekoj na privaten so zavrsil po so  ne nekoi privatni ne e kako porano tuku mnogu e postrogo...

navistina???????????a ti od kaj znaes deka e postrogo?eve ja ti kazuvam deka ne e taka...i sega?

pa eve i ja ti kazuvam deka ne zborev za stulov
i ja imam zivi primeri po sum na drzaven deka e taka  ok ne na site ali na nekoi fakulteti  eve na primer sestrami na drzaven zavrsi za 4 godini vonredno  ednas mesecno ucese i ednas mesecno na fakultet ideSe taka da
EDNO E JASNO DEKA SITE PRIVATNI FAKULTETI NE SE ISTI AI SITE DRZAVNI FAKULTETI NE SE ISTI...
ti mi kaza za stulov deka ne e taka a od kaj znaes na drugite privatni kako e taka da kuti...
A SEGA SESTRO???
speed
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 13:29
не се сите исти еве им амислење дека на Европски се проаѓа онака а НЕМА ВРСКА!!  се си зависи и колку па имаш капацитет а и време и желба да улагаш за самиот факснамигнување
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 14:52
[

i ja imam zivi primeri po sum na drzaven deka e taka  ok ne na site ali na nekoi fakulteti  eve na primer sestrami na drzaven zavrsi za 4 godini vonredno  ednas mesecno ucese i ednas mesecno na fakultet ideSe taka da
EDNO E JASNO DEKA SITE PRIVATNI FAKULTETI NE SE ISTI AI SITE DRZAVNI FAKULTETI NE SE ISTI...
ti mi kaza za stulov deka ne e taka a od kaj znaes na drugite privatni kako e taka da kuti...
A SEGA SESTRO???
[/QUOTE]

Ubavo znam,bratuced  mi studira na fon,ke zavrsi godinava,a nema kniga u race fateno...Taka da ti kuti i da ne navleguvame u zlobna diskusija ...

Изменето од topsexy - 06.Април.2008 во 16:45
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 17:40
Ако имаш пари слобдно оди на кој сакаш. Доколку немаш седиси мирно оти и на едниот и на другиот треба пари со товари.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2007 во 20:55

[

A SEGA SESTRO???

Ubavo znam,brat mi studira na fon,ke zavrsi godinava,a nema kniga u race fateno...Taka da ti kuti i da ne navleguvame u zlobna diskusija ...
[/QUOTE]

ne znam zaso ja svakas kao zlobna diskusija
niso nema zlobno tuka a ko ti si zlobna toa e drugo
samo sborime a zborot slobno so go upotrebi ne ti e soodveten za toa za so zborevme
po so ne si vo pravo poveke od mene...
speed
Кон врв
ntg2003 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 483
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 09:25
Originally posted by Why^Me Why^Me напиша:

Ej decki,daj kazhete strana za zhurnalistika,nikade nema
A i za ovie privatnive univeziteti nisto ne se naogja,pa koj znae neka pisuva
fawa odnapred

Има бре. У София. В СУ "Св. Климент Охридски". Ей ти линк: http://fjmk.atspace.com/jurnalistika.html
P.S. И не е скъпо.
И весела коледа на всички македонци. По-късно ще пия едно вино за македонци и Македония .

Изменето од ntg2003 - 21.Декември.2007 во 10:02
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 18:34
Леле ќе се одлучам ли и јас веќе еднаш? Ова ќе биде долга година на размислување...
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 22:46
Се е исо. Секаде бараат пари. Толу се професорите лакоми што границите ги поминаа и тоа без виза.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2007 во 16:53

nee isto...na nieden privaten fakultet
    profesorite ne baraat pari...
    se plaka samo godisna skolarina...

Кон врв
the eye Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2007
Локација: United Kingdom
Поени: 51
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај the eye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 09:33
Temava bese privaten ili drzaven faks neli?

jas sum za privaten
Кон врв
jasmina trpeska Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Декември.2007
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jasmina trpeska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 16:30
privaten ili drzaven faks?
sepak treba malce da se orientirame kon toa dali sme za pokvalitetno i ponekvalitetno kupeno znaenje, sepak doklolku toj privaten fakultet nudi pokvalitetno znaeneje, a normalno dokolku sum vo moznost da odam vo toj faks normalno deka bi s eodlucila za toj faks, no sepak vo zavisnost od toa smetam deka tokmu privatnite fakulteti se tie koi sto nudat podobra idnina vo smisla za nadvor, no sepak ona vistinsko znaeneje ni go nudat samo drzavnite fakulteti, taka da ja sum sepak za drzaven fakultet, no takov sto nudi podobra idnina ne samo nadvor tuku i kaj nas!
PRVO DOKAZI SE< PA FALI SE!!!
Кон врв
mornar. Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Септември.2007
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mornar. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 18:11
pari, pari i pariiiiiiiiiiiiii, a potoa odkako toa go imash isto tie kade.
parite go vrtat svetot.
,,VO DRZAVA KAKO NASHAVA VISTINATA E TOLKU DRAGOCENA, TAKA SHTO SEKOGASH MORA DA BIDE VO PRIDRUZBA SO TLESNATA STRAZJA NA LAGATA,,
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 31>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.