IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Срцето или разумот..???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Срцето или разумот..???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 41>
Автор
Порака
BUGS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2008
Локација: India
Статус: Офлајн
Поени: 268
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BUGS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2008 во 02:14
Razumot,srceto moze i da pogreshi
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2008 во 09:19
custvata se mnogu posilni od logikata
no so ako logikata se svede na NULA
da bide skroz potisnata bez realnoto gledanje na dejstvijata vo realniot zivot

mnogu lesno crceto ja sveduva logikata na NULA
a mnoru e tesko logikata da go namali srceto na NULA

fintata e deka pri toa sveduvanje se javuva dushevna bolka
nekogas e slatka nekogas e grozna
covek togas nelici na sebe si

silata neka so nas koga doagjat takvi momenti
големо%20гушкање

Изменето од anakin - 04.Септември.2008 во 09:20
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
hanna4ever Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2008
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hanna4ever Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 09:45
Hmm eptem mi se pogodi temava.. se smetam za premnogu racionalna i retko koga se vodam isklucivo spored cuvstvata.. no edna nedamnesna slucka mi go smeni mislenjeto. Neracionalno se zatreskav vo osoba koja ja poznavam 2 nedeli, a so koja izlegov samo ednas..i normalno tresnav od zemja koga realnosta me otrezni. Ne se ni baknavme, a jas mislev deka sum ja nasla ljubovta na mojot zivot! Rabotata bese vo stilot "zbogom pameti"
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 10:46

srceto!!!

i ne samo vo ljubovta! tuku:
-i vo rabotata
-i vo prijatelstvoto
-i vo sekojdnevnite kontakti so lugjeto

nisto nikogas nema da bide uspesno i kompletno ako razumot se pravi glaven fraer
Razumot ima pravo na glas, samo ako vo dadeniot slucaj srceto toa mu go dozvoli
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 10:52
a sto ako namesto srce ima ledena santa ? da cekame globalnoto zatopluvanje da go stori svoeto збунетост
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 17:56
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

a sto ako namesto srce ima ledena santa ? da cekame globalnoto zatopluvanje da go stori svoeto збунетост

a be kakva ledena santa
- vo secii gradi mooooooooooze da se najde toplo srce
razlikata e samo vo specificniot toploten kapacitet

се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 17:56
Ogromna e razlikata na odgovorot od srceto ili razumot.
Razumot dava odgovori vo smisla na "biznis".
Srceto dava odgovori kade sto nadvoresnoto Ego ne e zemeno vo predvid.
Kolku od ludjeto si go imaat zaprasano srceto,
dali ima nesto sto mozat da napravat za nego?
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 21:22
Nesto podolu i od dvete
Кон врв
Рокси Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Септември.2008
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Рокси Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2008 во 23:52
Originally posted by Betty Betty напиша:

Sto ve ili sto bi trebalo da ve vodi vo ljubovta...srceto ili razumot?ErmmMislam deka se razbirame sto mi e prasanjeto da ne objasnuvam posirokoThumbs%20Up......

Абе треба да има некоја средина за све! Комбинација од двете ти е најдобро...
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
Кон врв
Cinik Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 24.Септември.2008
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cinik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 16:20
Понекогаш се губат и двете
Кон врв
macaparket Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Април.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macaparket Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 18:08
Originally posted by Betty Betty напиша:

Sto ve ili sto bi trebalo da ve vodi vo ljubovta...srceto ili razumot?ErmmMislam deka se razbirame sto mi e prasanjeto da ne objasnuvam posirokoThumbs%20Up......

Дефинитивно срцето!!!!Бидејќи само срцето размислува разумно во поглед на љубовта!!Разумот само греши!!
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT
UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE
MNOGU GOMNA SERAT

Кон врв
SLABICKA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SLABICKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 22:44
TESKO E DA SE KONTROLIRA SRCETO I RAZUMOT ISTOVREMENO.POZELNO E DA PREOVLADUVA SRCETO,BIDEJKI SPORED MENE AKO PREOVLADUVA RAZUMOT,TOGAS NE STANUVA ZBOR ZA LJUBOV
predizvik
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2008 во 00:09
Не постои ни разум ни срце, постои само невро-хемиска нерамнотежа.

Изменето од mmomirovski - 25.Септември.2008 во 00:10
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2008 во 21:32
Srceto dava nasoka,razumot kontrolira dali toa e realno.....Znaci razumot ja nosi glavnata odlukata.
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 41>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,148 секунди.