![]() |
|
Срцето или разумот..??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 41> |
Автор | |
BUGS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Razumot,srceto moze i da pogreshi
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
custvata se mnogu posilni od logikata
no so ako logikata se svede na NULA da bide skroz potisnata bez realnoto gledanje na dejstvijata vo realniot zivot mnogu lesno crceto ja sveduva logikata na NULA a mnoru e tesko logikata da go namali srceto na NULA fintata e deka pri toa sveduvanje se javuva dushevna bolka nekogas e slatka nekogas e grozna covek togas nelici na sebe si silata neka so nas koga doagjat takvi momenti ![]() Изменето од anakin - 04.Септември.2008 во 09:20 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Hmm eptem mi se pogodi temava.. se smetam za premnogu racionalna i retko koga se vodam isklucivo spored cuvstvata.. no edna nedamnesna slucka mi go smeni mislenjeto. Neracionalno se zatreskav vo osoba koja ja poznavam 2 nedeli, a so koja izlegov samo ednas..i normalno tresnav od zemja koga realnosta me otrezni. Ne se ni baknavme, a jas mislev deka sum ja nasla ljubovta na mojot zivot! Rabotata bese vo stilot "zbogom pameti"
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
srceto!!! i ne samo vo ljubovta! tuku:
-i vo rabotata
-i vo prijatelstvoto
-i vo sekojdnevnite kontakti so lugjeto
nisto nikogas nema da bide uspesno i kompletno ako razumot se pravi glaven fraer
Razumot ima pravo na glas, samo ako vo dadeniot slucaj srceto toa mu go dozvoli
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
a sto ako namesto srce ima ledena santa ? da cekame globalnoto zatopluvanje da go stori svoeto
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
a be kakva ledena santa
- vo secii gradi mooooooooooze da se najde toplo srce
razlikata e samo vo specificniot toploten kapacitet
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Ogromna e razlikata na odgovorot od srceto ili razumot.
Razumot dava odgovori vo smisla na "biznis". Srceto dava odgovori kade sto nadvoresnoto Ego ne e zemeno vo predvid. Kolku od ludjeto si go imaat zaprasano srceto, dali ima nesto sto mozat da napravat za nego? |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Nesto podolu i od dvete
|
|
![]() |
|
Рокси ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Абе треба да има некоја средина за све! Комбинација од двете ти е најдобро... |
|
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
|
|
![]() |
|
Cinik ![]() Група ![]() Регистриран: 24.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Понекогаш се губат и двете
|
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Дефинитивно срцето!!!!Бидејќи само срцето размислува разумно во поглед на љубовта!!Разумот само греши!! |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
|
SLABICKA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
TESKO E DA SE KONTROLIRA SRCETO I RAZUMOT ISTOVREMENO.POZELNO E DA PREOVLADUVA SRCETO,BIDEJKI SPORED MENE AKO PREOVLADUVA RAZUMOT,TOGAS NE STANUVA ZBOR ZA LJUBOV
|
predizvik
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Не постои ни разум ни срце, постои само невро-хемиска нерамнотежа.
Изменето од mmomirovski - 25.Септември.2008 во 00:10 |
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Srceto dava nasoka,razumot kontrolira dali toa e realno.....Znaci razumot ja nosi glavnata odlukata.
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |