![]() |
|
Деца |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 263> |
Автор | ||
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
golem da rasne i da mu rasne
![]() ![]() |
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
||
![]() |
||
SeXy BaBy ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
|
![]() eve ova e leo... imam i edna druga slika ali u bolnica... samo malku e krvava pa aj vikam da ne ja stavam....kissss fala na komentarot pogore... :D
Изменето од SeXy BaBy - 30.Август.2007 во 19:25 |
||
if opportunity doesn`t knock, then build a door...
|
||
![]() |
||
Srni4kA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() beautiful_girl Регистриран: 01.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
|
neshto najubavo samo detence millo i slatko
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
A kolku imas ? |
||
![]() |
||
parfeme ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
|
Сите мали срценца нека се зиви и здрави, големи да пораснат. Е јас, ако даде Господ, не би им допустала се да прават, сепак децата треба да се убаво воспитани. Треба могу да се разговара со нив и убаво да им се објасни.
Ги обозавам децата и понекогас се играм со нив бас како мало другарче па после ме сметаат за вистинска другарка и ми се поверуваат кога имаат мака.
|
||
![]() |
||
Lady*M ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25 |
|
Mislam
![]() deka od decata nema niso pomilo ,tie se nasata cela sreka . |
||
![]() |
||
world ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
ok..ja malku pokasno mozebi no nov clen sum...pa isto imam 14 god sin ma mozebi ke se nadopolnime so mnogu nesta oklu tinejdzerite....problemcinja non stop, od zborenje stvarno pena na usta ...trpenieto popusta togas menuvam taktika i kao sum mu luta (iako znam deka e pogresen poteg no kao da nemam drug izbor vo toj moment)......
|
||
![]() |
||
world ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
da toa go znam i jas no nesekogas primenuvam toa sto go znam....zavisi od momentot najcesto ..pozdrav
|
||
![]() |
||
macas ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 730 |
|
deca
da kolku so ke dade gospod |
||
zivej denes zosto vcera nema da se vrati,a utre moze i da ne dojdi
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
mali deca - mali problemi ... golemi deca - golemi problemi ... imam dva sina ... porasnaa, ne vidov koga ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
356829 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 62 |
|
деца како деца.
|
||
,,ALEA JAHTA EST,,
|
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
nikolku
|
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
е што се слатки децата и добри
|
||
![]() |
||
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 263> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |