![]() |
|
Што е права жена? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 23> |
Автор | ||
macedonian1 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
odgovor na ova prasanje ke najdes togas koga ke ja imass pokraj sebe. ne se nadevaj na sovrsenstvo zosto veruvaj ne ke e takva.
no togas toa i nema da ti e tolku vazno, bidejki tokmu tie nedostatoci ke te teraa da ja sakas poveke ,zosto e vistinska, realna , t.e. sto gledas toa i dobivas
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Prava zena e onaa sto ne e grbava
|
||
![]() |
||
krin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
|
SAMO NEMOJ DA SE SETIS OTKAKO KE JA ZAGUBIS
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
kako da sum pustil voda od kazance, a u soljata mi padnal zlaten prsten prethodno?
|
||
![]() |
||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
pravata zena znae da gi kaze vistinskite zborovi vo vistinsko vreme...
|
||
people are strange
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
prava zena e koga klimnuva so glava za odobruvanje ... cesto pati vo drustvo mazite nesto kazuvame ... i mnogu vazno e zenata da ni reche : - taka e ... ili dovolno e da klimni so glavata ... sto e ponekogas mnogu tesko ... da klimne ... i eden ubav osmev ... i odma imame druga realnost vo zivotot ... zamislete site zeni da vikaat ne-ne-ne ... svetot ke propadne ... zatoa e mnogu vazno da kazat da ... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Robotka...zatoa mi e krivo sto ne se rodiv pokasno...
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...НЕЗНАМ....!!!!!
![]() ![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
a zosto nikoj ne se zaprasuva zosto taa zena e namkoresta i "drndava" (ne mi se veruva kakvi termini se upotrebuvaat!)? |
||
people are strange
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
СИГУРНО ТАКВА Е РОДЕНА....И ТАКВА ЌЕ СИ УМРЕ...ЗА ЖАЛ!!!
|
||
|
||
![]() |
||
|
a ti bi se ozenil so zena koja e drndava? |
||
people are strange
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Vistinska zena treba da znae kako da se spravi so vistinski maz
![]() |
||
![]() |
||
|
...Е ТОА Е ПРЕДИЗВИК...!ХРАБРОСТ....!!!..А НЕ ПИЛЕ,ЦИЛЕ,МАЦО..(А НЕ МАЦО НЕ...)...КУКЛО..И.Т.Н. |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |