IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Дали да се укине МТВ (Македонска)?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали да се укине МТВ (Македонска)?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 40>
Прашање: Дали да се укине МТВ (Македонска)?
Одговор Гласови Статистика
138 [44,95%]
31 [10,10%]
5 [1,63%]
122 [39,74%]
11 [3,58%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
чаир Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 950
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај чаир Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2007 во 21:37
so vakva programa treba da se ukine

Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
Кон врв
MAGNAT. Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAGNAT. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2007 во 22:54
под хитно
,, KRIG BLIC ,,
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2007 во 14:15
дали тоа втората програма почнува да ја надмашува првата?
некња имаше пренос на Лига на Шампиони и на двете програми, ама на втора беше како шоу, а на прва си седнале двајца и уште кафе им фали?
што е проблемот, знае некој?
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2007 во 15:13
razlikata e sto vo MTV ima dve redakcii razlicni i po ljugjeto i po urednicite koi se odgovorni za sportot..albanskata redakcija ima mladi i polni so elan lugje koi sakaat da napravat netso poubavo a na prviot kanal uste fali nekoj vo pozadina da place...a si primetil li deka i kvalitetot na prenosot e razlicen 
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
new mornar Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Септември.2007
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај new mornar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2007 во 15:24
Dosta ni e od danochnici kako nea.
,, PANTA REI ,,
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 18:09
Originally posted by new mornar new mornar напиша:

Dosta ni e od danochnici kako nea.

од нова година ќе одат по куќи и ќе казнуваат ако имаш ТВ ќе платиш или .........голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка...нема да платиш, ама нема МРТВ
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 19:20
aj ,..ziti,...a,kako ke mi vleze doma?,...ili ke me prasha ,od vrata,.. dali imam,...ili nemam ,...голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 21:49
ЕЕееееееее зошо да се укине екстра канал е
Кон врв
dolnodupenka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2006
Поени: 156
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dolnodupenka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2007 во 22:39
.

Изменето од dolnodupenka - 08.Октомври.2007 во 22:40
Кон врв
nas4me Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2007
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nas4me Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2007 во 08:25
Да знам. за втора програма сите донираат за во специјалното студио ТМС, нова опрема и се што им треба. По сите канцеларии има нови компјутери, а на прва тие што работат се за жалење немаат на што да седат, камоли да работат. Сега јасно ти е!
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2007 во 18:54
секако.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2007 во 00:58

НЕ ПЛАЌАЈТЕ!

Конечно радио дифузната такса се одвои од сметката за струја. Ко прво нема никаква поврзаност помеѓу струјата е телевизијата а ко второ тоа им беше едниствен начин со кој ќе ги натераат граѓание да ја платат таксата. Сега може заедно ќе биде со сметката за вода... не се знае...

Зашто викам да не ја платите таа такса. Парите од таа такса идат само за МРТВ [1]. Нека не ве лажат дека парите се делеле и за подржување на други телевизии и разни други измислици.

МРТВ [2] годишно добива околу 16 милиони денари. Вработените во МРТВ [3] најавија штрајк ако не им бидат исплатени последните три плати. Значи Гордана Стошиќ немапа пари да им даде на луѓето. Да немаше стварно пари ќе ја разберев, ама не гледам дека на нешто се потрошени тие пари. Еве да видиме што ни нуди македонската телевизија (податоците се земени од официјалниот веб сајт на МРТВ [4]):

Играни филмови:

Сериски филмови:

ТВ Емисии:

Радио емиси:

Сериите се од 80 година, емисиите се бетер од тие на Шутел... За што плаќаме? За некој да си го пуни џебот? Порано кога плаќавме, барем тие што работеа земаа плата, а сега кога не им даваат на нив пари, не гледам зашто да плаќаме.

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2007 во 01:05
koga e glupav narod,...moze i so ,..lebot da mu ja vrzat!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
kojotovik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2007
Поени: 369
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kojotovik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2007 во 02:53
Abe jas da vi kazam so e problemot so MTV. OK toa so ne znaat da ja vodat televizijata da i naznacuvaat glupaci. MTV moze da e najkata televzija so toa sto go ima i moze da ima povejke, ama kako ke raboti A1, sitel telma bla bla bla znaete onaa fintata , propadni nesto za da rabotam jas a toj ne itn .TOA E liceto na makedonija......vo tv-rabotata. ko da ne moze mtv da dava filmovi, emisii da prai ineznam so so taa oprema itn
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,719 секунди.