|
Дали да се укине МТВ (Македонска)? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 40> |
Автор | |
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so vakva programa treba da se ukine
|
|
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
|
MAGNAT.
Група Регистриран: 21.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
под хитно
|
|
,, KRIG BLIC ,,
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дали тоа втората програма почнува да ја надмашува првата?
некња имаше пренос на Лига на Шампиони и на двете програми, ама на втора беше како шоу, а на прва си седнале двајца и уште кафе им фали? што е проблемот, знае некој? |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
razlikata e sto vo MTV ima dve redakcii razlicni i po ljugjeto i po urednicite koi se odgovorni za sportot..albanskata redakcija ima mladi i polni so elan lugje koi sakaat da napravat netso poubavo a na prviot kanal uste fali nekoj vo pozadina da place...a si primetil li deka i kvalitetot na prenosot e razlicen
|
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
new mornar
Група Регистриран: 19.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dosta ni e od danochnici kako nea.
|
|
,, PANTA REI ,,
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од нова година ќе одат по куќи и ќе казнуваат ако имаш ТВ ќе платиш или ............нема да платиш, ама нема МРТВ |
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj ,..ziti,...a,kako ke mi vleze doma?,...ili ke me prasha ,od vrata,.. dali imam,...ili nemam ,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕЕееееееее зошо да се укине екстра канал е
|
|
dolnodupenka
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 156 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од dolnodupenka - 08.Октомври.2007 во 22:40 |
|
nas4me
Нов член Регистриран: 16.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да знам. за втора програма сите донираат за во специјалното студио ТМС, нова опрема и се што им треба. По сите канцеларии има нови компјутери, а на прва тие што работат се за жалење немаат на што да седат, камоли да работат. Сега јасно ти е!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секако.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ ПЛАЌАЈТЕ!Конечно радио дифузната такса се одвои од сметката за струја. Ко прво нема никаква поврзаност помеѓу струјата е телевизијата а ко второ тоа им беше едниствен начин со кој ќе ги натераат граѓание да ја платат таксата. Сега може заедно ќе биде со сметката за вода... не се знае...Зашто викам да не ја платите таа такса. Парите од таа такса идат само за МРТВ [1]. Нека не ве лажат дека парите се делеле и за подржување на други телевизии и разни други измислици. МРТВ [2] годишно добива околу 16 милиони денари. Вработените во МРТВ [3] најавија штрајк ако не им бидат исплатени последните три плати. Значи Гордана Стошиќ немапа пари да им даде на луѓето. Да немаше стварно пари ќе ја разберев, ама не гледам дека на нешто се потрошени тие пари. Еве да видиме што ни нуди македонската телевизија (податоците се земени од официјалниот веб сајт на МРТВ [4]): |
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga e glupav narod,...moze i so ,..lebot da mu ja vrzat!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe jas da vi kazam so e problemot so MTV. OK toa so ne znaat da ja vodat televizijata da i naznacuvaat glupaci. MTV moze da e najkata televzija so toa sto go ima i moze da ima povejke, ama kako ke raboti A1, sitel telma bla bla bla znaete onaa fintata , propadni nesto za da rabotam jas a toj ne itn .TOA E liceto na makedonija......vo tv-rabotata. ko da ne moze mtv da dava filmovi, emisii da prai ineznam so so taa oprema itn
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |