|
Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 41> |
Автор | ||
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Според мене 95% од жените не сакат да „голтат“, ами тоа го прават за да му удоволат на мажот, а за уживање при голтање и да не праам муабет.
|
||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa neznam koga se slucuva toa mazot voosto i nemisli na toa vo toj moment ( ima drugo na pamet- zapravo nema nisto togas tamu hehehhe) pa za udovoluvanje nema mesto za spomnuvanje hehehhehehe |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Freya
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е па да де, ако барем и помислевте малку ќе сфатевте дека тука нема никакво уживање, и не ќе си го поставувате тоа прашање. |
||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se soglasuvam
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a,be ostavete gi zenite,...ima i drugi shto goltaat,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Freya
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а при тоа можеби и уживаат па задоволството ќе биде обострано |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam za zenite,...ama, tie, mozam da se kladam deka im e omileno toa,...
|
||
||
Freya
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Можам да замислам.....и да повратам...бљак |
||
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ne si ni zamisluvam,....
|
||
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има некои кој што уживаат ( тоа е предизвикано од самата помисла дека партнерот ужива и го задоволиле)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VAKA TAKA OVAA TEMA USTE MRDA.... IZGLEDA IMA INTERES OD NEA... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има има ама уште не се дојде вајда до крајниот закључок
Според мене тоа се прави ( ако на девојката и е задоволство ) само ако дечкото го сака и и значи ( силни емоции) или 2 варијанат накое к*рвиче па сеедно и е вазно и е да го задоволи типот
и 3 варијанта еднио кога е присилена...
|
||
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова треба да значи дека со таа шо би ми била девојка ако не пуши не ме сака, нема емоции?
|
||
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne nego ednostavno ne saka toa da go napravi! Sepak ne se site za pusenje i goltanje
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |