IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Какво образование имате?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Какво образование имате?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 20>
Автор
Порака
gocefbn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Статус: Офлајн
Поени: 270
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 15:14
Originally posted by sensei sensei напиша:

Sto ti e be Goce? Smile

sensei , se e vo red Thumbs%20Up

Make love and respect your profession

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 15:27
Originally posted by marence marence напиша:

-diplomiran biotehnolog
ima rabota za site diplomirani samo treba da se potrudis i da ja najdes vistinskata ...nasekade , ne samo vo MKD.

потрудете се овде да најдите работа во МКД, ако си заминат сите паметни и убави кој ќе остане?

[/QUOTE]

Makedonija izobiluva so mnogu pametni i intelegentni luge,marence ama ete za niv nema mesto nikade.Lugevo ne si ja gledaat idninata ovde,sakaat da se dokazuvaat ama eve nikoj ne im dava shansi...nemozat duri ni prodavaci da bidat,gi brisat od evidencijata  deka barrat rabota.Pa ova e "ziv" kriminal.
      Vo Makedonija glavni biznismeni se onie koi nemaat poim kako treba toa da se menadjira.
ETE TOA E VISTINATA KOJA JA PRIKAZUVAM NA FORUMOV ...A FORUMOV E ZA OVA SE RAZBIRA:

Momentalno na nasava zemja ne i treba visoko-obrazoven strucen kadar.

Изменето од gocefbn - 15.Мај.2007 во 15:28

Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 15:34
добро е Гоце, те сфатија сите, но не мора да викаш толку, поголемиот фонт и големите букви на интернет значат повисок тон на обраќање.
и ова е образование ...
научи нешто
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 15:38

Vo site zemji od svetot pripadnicite na Intelegencijata* (LUGETO NA IDNINATA) se najhrabrite lideri na site demonstracii za podobar zivot :Francija , Italija , Grcija,  Srbija, Spanija ...NIVNIOT GLAS SE SLUSA!

Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 15:45
dovolno do sega za da go rabotam toa sto go sakam -web designWinkWinkWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 15:49
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

dovolno do sega za da go rabotam toa sto go sakam -web designWinkWinkWink

Thumbs%20Up

Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 15:56
Wink Wink 
Кон врв
BitterSweet84 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Мај.2007
Локација: Macedonia
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BitterSweet84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 15:58
a jas sto sum uste 5-to ??? so da pravam?? :)))
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 18:40
Јас уште учам, во сабота одам на семинар за МАМБО и се радувам тоа е ново за мене
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 18:43
Гоцефбн, вистинска ружа и слика не е исто
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 19:03
Originally posted by gocefbn gocefbn напиша:

Momentalno na nasava zemja ne i treba visoko-obrazoven strucen kadar.

Не да и треба, повеќе од воздух и треба образован кадар. Ама го нема. Еден куп луѓе со дипломи од наши факултети слободно можат да ги искнинат на ситни парченца, зошто врска немаат за струката за која се образувале.

Особено од ЕТФ знам премногу тажни примери,... Минимум 5 години учат а не им кажуваат дека од секого не бидува инженер. И после работат како секретарки со инжинерска диплома.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2007 во 22:41
имаш право sensei, но ете јас знам и примери од ЕТФ кои се на многу истакнати места во САД и западните земји. едноставно таму ги однел ветрот. или знам некои кои имаат можности и капацитети, но заради други околности не можеле да се истакнат.
а и образованието веќе не е многу битно, побитно е да имаш идеја и пари.
другото е историја.
стануваш претприемач и готово!
а тие што се мачеле да учат за компјутерски мрежи и глупости од типот на мнемоници, ќе им ја обезбедуваат сигурната и доверлива комуникација на газдите низ светот. деноноќно.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 01:35
mi treba uste diploma bacherol of science i ke odam na zapad da si gostvaram sonot...i da go osvojam svetot
speed
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 01:38
sredno,...jbt,...i pola hemiski,...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,312 секунди.