|
Какво образование имате? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 20> |
Автор | |
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sensei , se e vo red |
|
Make love and respect your profession
|
|
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
потрудете се овде да најдите работа во МКД, ако си заминат сите паметни и убави кој ќе остане? [/QUOTE]Makedonija izobiluva so mnogu pametni i intelegentni luge,marence ama ete za niv nema mesto nikade.Lugevo ne si ja gledaat idninata ovde,sakaat da se dokazuvaat ama eve nikoj ne im dava shansi...nemozat duri ni prodavaci da bidat,gi brisat od evidencijata deka barrat rabota.Pa ova e "ziv" kriminal. Vo Makedonija glavni biznismeni se onie koi nemaat poim kako treba toa da se menadjira. ETE TOA E VISTINATA KOJA JA PRIKAZUVAM NA FORUMOV ...A FORUMOV E ZA OVA SE RAZBIRA: Momentalno na nasava zemja ne i treba visoko-obrazoven strucen kadar. Изменето од gocefbn - 15.Мај.2007 во 15:28 |
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро е Гоце, те сфатија сите, но не мора да викаш толку, поголемиот фонт и големите букви на интернет значат повисок тон на обраќање.
и ова е образование ... научи нешто |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo site zemji od svetot pripadnicite na Intelegencijata* (LUGETO NA IDNINATA) se najhrabrite lideri na site demonstracii za podobar zivot :Francija , Italija , Grcija, Srbija, Spanija ...NIVNIOT GLAS SE SLUSA! |
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dovolno do sega za da go rabotam toa sto go sakam -web design
|
|
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
BitterSweet84
Нов член Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a jas sto sum uste 5-to ??? so da pravam?? :)))
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас уште учам, во сабота одам на семинар за МАМБО и се радувам тоа е ново за мене
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гоцефбн, вистинска ружа и слика не е исто
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не да и треба, повеќе од воздух и треба образован кадар. Ама го нема. Еден куп луѓе со дипломи од наши факултети слободно можат да ги искнинат на ситни парченца, зошто врска немаат за струката за која се образувале. Особено од ЕТФ знам премногу тажни примери,... Минимум 5 години учат а не им кажуваат дека од секого не бидува инженер. И после работат како секретарки со инжинерска диплома. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имаш право sensei, но ете јас знам и примери од ЕТФ кои се на многу истакнати места во САД и западните земји. едноставно таму ги однел ветрот. или знам некои кои имаат можности и капацитети, но заради други околности не можеле да се истакнат.
а и образованието веќе не е многу битно, побитно е да имаш идеја и пари. другото е историја. стануваш претприемач и готово! а тие што се мачеле да учат за компјутерски мрежи и глупости од типот на мнемоници, ќе им ја обезбедуваат сигурната и доверлива комуникација на газдите низ светот. деноноќно. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi treba uste diploma bacherol of science i ke odam na zapad da si gostvaram sonot...i da go osvojam svetot
|
|
speed
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sredno,...jbt,...i pola hemiski,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |