|
Каков секс сакате |
Внеси реплика | страница <1 89101112 34> |
Автор | ||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе каков Атанас Костовски.... виии шо е коментатор.. а што викаш... NRGMKD ... Елени ??
|
||
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bre bre bre, ko Goran Pandev sum breeee!!! A kaj bese tuka vozenjeto so lift?!?!? |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
лее па NRGMKD... ова се у лифт се случува..целата утакмица.. ако е на стадион широко е може Елени да ти избега.. у лифт нема мрдање ... хаха а што... не ти се свиѓа , да напраам друг коментар |
||
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma jok bre mi odgovara i to super!!! Sakam koga e u lift!!! Znaci ideme do 16 i nazad, i se driblame i jas sum toj sto go dava golot!!! Mmmmmmmmmmm mi se svigja!!! Znaci nema da bide nesto nabrzinka neli?????
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не знам јас бре .. што мене ме прашуеш ја само снимам со дечките и коментирам... Елени прашај ја ... еххх на се ли ја да мислам... ЕЛЕЕНИИИИИ !!! брзо иди тука кажуј ајде...
|
||
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
More luge ja gresivte vie rabotata ja sum na 5ti.Engie e na 16ti sprat |
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уфф мислев немаше да забележи..нема везе...ДЕЧКИИИ камерите у рака идеме на 5 ти... NRGMKD симнуј се ајде БРЗООО... Елени... соблекуј се, облекуј дресот ( танги манги ово оно знајш тие работи ) ИДЕМЕЕЕЕ
|
||
|
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ПАЗИ... се снима.... NRGMKD шо прајш сеа..ајде играј у филмот. шшшшттт таму ,тишина , снимаме
|
||
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ABreee me iznatrcavtee!!! Eve me idam Aaaaa kazi kako sutiram?!?!? |
||
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E da be sobleci se obleci se izmrznav jasPA ne moze ova vaka,ili pravete drugo scenarijo ili ke mora da barate drugi akteri
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро тогаш!!!!.... NRGMKD ајде зимај ја Еление... ДЕЧКИ ајде по мене... одиме у сауна... СНИМАЈЈ... Елени.. шо прајш сеа...на топло-сауна... NRGMKD до те*е...
NRGMKD доста пуцаш не сме на фудбал сеа... малку нежности.. |
||
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Oki doki!!! Odime ponezno sea!!! |
||
|
||
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I like that |
||
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Me too baby!!!
Uf pocnuva da mi se vrti vekje u glavava!!! Zasto e toa taka!?!?!? |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |